Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου αν και τραυματίας ο Κοσμίδης

Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου αν και τραυματίας ο Κοσμίδης

Ο Λευτέρης Κοσμίδης αντιμετώπισε έντονους πόνους στη μέση κατά τη διάρκεια των προκριματικών στις ασκήσεις εδάφους, στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής της Στουτγάρδης. Παρ' όλα αυτά, ήταν ο καλύτερος όλων στον προκριματικό συγκεντρώνοντας 14,950 βαθμούς

Ενας παγκόσμιος πρωταθλητής μπορεί να αντεπεξέρχεται ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Ο Λευτέρης Κοσμίδης αντιμετώπισε έντονους πόνους στη μέση κατά τη διάρκεια των προκριματικών στις ασκήσεις εδάφους, στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής της Στουτγάρδης.

Παρ’ όλα αυτά, ήταν ο καλύτερος όλων στον προκριματικό συγκεντρώνοντας 14,950 βαθμούς, με δεύτερο τον Ισραηλινό Αλεξάντερ Σατίλοφ (14,925 β.) και τρίτο το Γάλλο Γκαέλ Ντα Σίλβα (14,825 β.) και φυσικά προκρίθηκε πανηγυρικά στον αυριανό (14.30) τελικό.

«Την Τετάρτη, μια μέρα πριν ταξιδέψουμε, ο Λευτέρης αντιμετώπισε πρόβλημα με τη μέση του και τον βγάλαμε σηκωτό από το γυμναστήριο. Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει, αλλά επέμενε να έρθουμε εδώ και να δοκιμάσει να αγωνιστεί. Δεν προπονήθηκε καθόλου από τότε, παίρνει μόνο αντιφλεγμονώδη, αλλά μπήκε μέσα στον αγώνα και έβγαλε κανονικά το πρόγραμμά του. Αυτό δείχνει από μόνο του πόσο μεγάλη ψυχή έχει, πόσο σπουδαίος αθλητής είναι» σχολίασε ο προπονητής του νεαρού πρωταθλητή, Γιώργος Αγγέλου.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Λευτέρης Κοσμίδης υπογράμμισε: Πονούσα πάρα πολύ πριν τον αγώνα και σκεφτόμουν ακόμα και να μην κατέβω. Όταν όμως ξεκίνησα το πρόγραμμά μου και έκανα τα πρώτα βήματα, η ενόχληση ήταν πολύ μικρή και προσπάθησα να την ξεχάσω. Πρώτη φορά αγωνίζομαι με τόσο σοβαρό πρόβλημα και χωρίς να έχω προπονηθεί καθόλου στο στάδιο των αγώνων. Αυτή την στιγμή πονάω απίστευτα, αλλά ελπίζω ότι θα μπορέσω να βγάλω το πρόγραμμά μου και στον τελικό. Θέλω πολύ να ανέβω στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Είναι ο τελευταίος μεγάλος στόχος μου για τη φετινή χρονιά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο