Με τρίποντο από το… σπίτι του ο Πατ Καλάθης έδωσε τη νίκη στον Κολοσσό επί του Πανιωνίου
Εκπληκτικό φινάλε επεφύλασσε ο αγώνας Κολοσσός Ρόδου-Πανιώνιος, στην πρώτη ημέρα του τουρνουά «Τ. Κουταλιανός». Η έκβαση του αγώνα κρίθηκε με τρίποντο του Πατ Καλάθη... από τη μία μπασκέτα στην άλλη και οι Ροδίτες πανηγύρισαν το θετικό αποτέλεσμα, 84-83, υπέρ του Πανιωνίου, στο Βενετόκλειο.
Εκπληκτικό φινάλε επεφύλασσε ο αγώνας Κολοσσός Ρόδου-Πανιώνιος, στην πρώτη ημέρα του τουρνουά «Τ. Κουταλιανός». Η έκβαση του αγώνα κρίθηκε με τρίποντο του Πατ Καλάθη… από τη μία μπασκέτα στην άλλη και οι Ροδίτες πανηγύρισαν το θετικό αποτέλεσμα, 84-83, υπέρ του Πανιωνίου, στο Βενετόκλειο.
Με το τρίποντο αυτό που ήταν το τρίτο του στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα, ο Πατ Καλάθης έγινε και πρώτος σκόρερ του Κολοσσού, καθώς έφτασε τους 13 πόντους.
Με 17 πόντους, ο Ελονού υπήρξε ο κορυφαίος του Πανιωνίου. Από έναν τραυματία είχαν οι δύο ομάδες, με τον Νίκο Παππά να αποχωρεί με σκίσιμο στο φρύδι για τους διοργανωτές και τον Γιώργο Τσιάρα με τραυματισμό στη μύτη.
Ο Πανιώνιος προηγήθηκε 3-10, αλλά στο 5ο λεπτό, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου μείωσαν στον πόντο, 13-14, ενώ προσπέρασαν με την εκπνοή της πρώτης περιόδου, 24-22.
Το προβάδισμα άλλαξε πολλές φορές χέρια στη 2η περίοδο,29-32 υπέρ του Πανιωνίου στο 13′ και 37-33 στο 16 για τον Κολοσσό. Η έναρξη της 4ης περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους στο +3, 48-45.
Ο Πανιώνιος με Γιάνκοβιτς (ξεκίνησε βασικός) και Γιαννόπουλο ξέφυγε 63-68 και 65-71 στο 35′. Ο γιος του αείμνηστου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς σημείωσε τους επόμενους 5 πόντους του Πανιωνίου, 68-76 και 68-79 αμέσως μετά.
Δύο λεπτά πριν τη λήξη, όμως ένα σερί 4-0 από τους Ροδίτες ξαναέβαλε στο παιχνίδι την ομάδα του Σφαιρόπουλου, 72-79. Όταν ο Πατ Καλάθης αποφάσισε να δοκιμάσει την ευστοχία του έξω από τα 6.75, με δύο εύστοχες προσπάθειες, ο Νέναντ Μάρκοβιτς και ο Πανιώνιος ένιωσαν πλέον την απειλή, 81-83.
Στα 1»8 ο Μάριος Μπατής κέρδισε φάουλ, αστόχησε και στις δύο βολές και τότε ο Καλάθης ρίχνοντας την μπάλα από τη μία μπασκέτα στην άλλη… έκανε τους φιλάθλους στις κερκίδες του Βενετοκλείου να σηκωθούν από τις θέσεις τους, 84-83!
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Αρμάνι Μιλάνο έκλεισε τον Ντέβον Χολ με ένα «χρυσό» τριετές deal και πάει για τον μεγάλο στόχο της στο «4» που δεν είναι άλλος από τον Άλεκ Πίτερς – Τι ισχύει με τον Αμερικανό του Ολυμπιακού…
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν και το πρώτο με την Μπέτις – Οι παραβάσεις και τα ποσά που θα παρακρατηθούν
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας