Προπονήθηκε κανονικά ο Μπουρούσης, την Πέμπτη η παρουσίαση του Ολυμπιακού
Η αποθεραπεία στο δεξί χέρι του Γιάννη Μπουρούση ξεπέρασε τις προσδοκίες. Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού έβγαλε όλη την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» την Τετάρτη στο ΣΕΦ και όπως όλα δείχνουν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στον Πανελλήνιο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα.
Η αποθεραπεία στο δεξί χέρι του Γιάννη Μπουρούση ξεπέρασε τις προσδοκίες. Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού έβγαλε όλη την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» την Τετάρτη στο ΣΕΦ και όπως όλα δείχνουν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στον Πανελλήνιο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο Ίβκοβιτς είναι πάντως αυτός που θα αποφασίσει αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Καρδιτσιώτη σέντερ στη Λαμία ή αν θα προτιμήσει να τον αφήσει εκτός προληπτικά για να είναι πανέτοιμος στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 18 Οκτωβρίου και της Α1, με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 21 Οκτωβρίου.
Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ χωρίς την παρουσία θεατών. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου (18:30) στο ΣΕΦ και το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου (12:30) στο ΣΕΦ.
Στη Βαρκελώνη βρέθηκε την Τετάρτη ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό (μοναδικός εκπρόσωπος και όλων των ελληνικών ομάδων στη διοργάνωση) στο Συμβούλιο της Ευρωλίγκα.
Αυξημένα νούμερα συνολικών εσόδων της τάξης του 20% προσδοκούν οι ιθύνοντες για τη νέα αγωνιστική περίοδο εν συγκρίσει με πέρυσι, ενώ παρουσιάστηκε και ο οικονομικός ισολογισμός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.
Για την Πέμπτη στις 17:30, έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442