Συνωστισμός στην κορυφή του νότου, μόνη πρώτη η Επανωμή στον βορρά
Τριπλή ισοβαθμία προέκυψε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Football League 2, αφού ΠΑΟ Ρουφ και Παναιγιάλειος εκμεταλλεύτηκαν την λευκή ισοπαλία της Κορίνθου στον Πύργο και με νίκες απέναντι σε Κεραυνό Κερατέας και Ηρακλή Ψαχνών αντίστοιχα, σκαρφάλωσαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε το... στραβοπάτημα του Εθνικού Φιλιππιάδας, η Αναγέννηση Επανωμής, αφού επικρατώντας 1-0 του Ναυπακτιακού Αστέρα, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στον 2ο όμιλο.
Τριπλή ισοβαθμία προέκυψε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Football League 2, αφού ΠΑΟ Ρουφ και Παναιγιάλειος εκμεταλλεύτηκαν την λευκή ισοπαλία της Κορίνθου στον Πύργο και με νίκες απέναντι σε Κεραυνό Κερατέας και Ηρακλή Ψαχνών αντίστοιχα, σκαρφάλωσαν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Από κει και πέρα, σε αγωνιστική της ισοπαλίας εξελίχθηκε η 4η αγωνιστική, αφού τα μισά παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
Μόνο ο Βύζας Μεγάρων έφυγε με το διπλό από την Αγία Παρασκευή (με λυτρωτή τον Ρούσσο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων), ενώ στην έδρα τους επικράτησαν Ολυμπιακός Χερσονήσου, και οι προαναφερθέντες Παναιγιάλειος και ΠΑΟ Ρουφ.
Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε το… στραβοπάτημα του Εθνικού Φιλιππιάδας, η Αναγέννηση Επανωμής, αφού επικρατώντας 1-0 του Ναυπακτιακού Αστέρα, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στον δεύτερο όμιλο της Football League 2.
Οι Ηπειρώτες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Κοζάνη με την τοπική ομάδα, μια ισοπαλία όμως που ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, κλέβοντας από τους παίκτες του Ν. Λάππα το τρίποντο που θα τους διατηρούσε στην κορυφή.
Στα άλλα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Αετός Σκύδρας, φεύγοντας από τις Σέρρες με το τρίποντο, αλλά και τρία γκολ στις αποσκευές του, ενώ νίκες στην έδρα τους πήραν οι Πόντιοι Κατερίνης, και η Νίκη Βόλου απέναντι σε Φωκικό και Δόξα Κρανούλας αντίστοιχα.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»