Συνωστισμός στην κορυφή του νότου, μόνη πρώτη η Επανωμή στον βορρά
Τριπλή ισοβαθμία προέκυψε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Football League 2, αφού ΠΑΟ Ρουφ και Παναιγιάλειος εκμεταλλεύτηκαν την λευκή ισοπαλία της Κορίνθου στον Πύργο και με νίκες απέναντι σε Κεραυνό Κερατέας και Ηρακλή Ψαχνών αντίστοιχα, σκαρφάλωσαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε το... στραβοπάτημα του Εθνικού Φιλιππιάδας, η Αναγέννηση Επανωμής, αφού επικρατώντας 1-0 του Ναυπακτιακού Αστέρα, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στον 2ο όμιλο.
Τριπλή ισοβαθμία προέκυψε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Football League 2, αφού ΠΑΟ Ρουφ και Παναιγιάλειος εκμεταλλεύτηκαν την λευκή ισοπαλία της Κορίνθου στον Πύργο και με νίκες απέναντι σε Κεραυνό Κερατέας και Ηρακλή Ψαχνών αντίστοιχα, σκαρφάλωσαν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Από κει και πέρα, σε αγωνιστική της ισοπαλίας εξελίχθηκε η 4η αγωνιστική, αφού τα μισά παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
Μόνο ο Βύζας Μεγάρων έφυγε με το διπλό από την Αγία Παρασκευή (με λυτρωτή τον Ρούσσο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων), ενώ στην έδρα τους επικράτησαν Ολυμπιακός Χερσονήσου, και οι προαναφερθέντες Παναιγιάλειος και ΠΑΟ Ρουφ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου:
Αίας Σαλαμίνας – Ρόδος 0-0
Ολυμπιακός Χερσονήσου – Πλατανιάς 1-0 (50′ πεν Τεπετός)
Παναιγιάλειος – Ηρακλής Ψαχνών 2-1 (20′ Ιορδανίδης σουτ, 89′ Σκαρτσίλας – 90+3′ Ντελέκος)
Απόλλων Σμύρνης – Ασπρόπυργος 0-0
Πανηλειακός – ΠΑΣ Κόρινθος 0-0
Αγία Παρασκεύη – Βύζας Μεγάρων 0-1 (90+2′ Ρούσσος κεφ)
ΑΟ Χανιά – Παναχαϊκή 1-1 (46′ Τσεσμελής – 70 Χρυσάφης σουτ)
ΠΑΟ Ρουφ – Κεραυνός Κερατέας 1-0 (60′ Κοκολάκης φάουλ)
Πρώτη η Αναγέννηση Επανωμής στον 2ο όμιλο
Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε το… στραβοπάτημα του Εθνικού Φιλιππιάδας, η Αναγέννηση Επανωμής, αφού επικρατώντας 1-0 του Ναυπακτιακού Αστέρα, ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στον δεύτερο όμιλο της Football League 2.
Οι Ηπειρώτες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Κοζάνη με την τοπική ομάδα, μια ισοπαλία όμως που ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, κλέβοντας από τους παίκτες του Ν. Λάππα το τρίποντο που θα τους διατηρούσε στην κορυφή.
Στα άλλα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Αετός Σκύδρας, φεύγοντας από τις Σέρρες με το τρίποντο, αλλά και τρία γκολ στις αποσκευές του, ενώ νίκες στην έδρα τους πήραν οι Πόντιοι Κατερίνης, και η Νίκη Βόλου απέναντι σε Φωκικό και Δόξα Κρανούλας αντίστοιχα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου:
ΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Φωκικός 1-0 (41′ Βεϊδαμενίδης)
Εορδαϊκός – Μακεδονικός 0-1 (39′ Αναστασίου)
Οδυσσέας Αναγέννηση Σερρών – Αετός Σκύδρας 2-3 (14′ Κυριακίδης, 60′ Ζαγοριανός – 25′ Θανακτσίδης, 50′ Παπουλίδης, 78′ Γεωργίου)
Αναγέννηση Επανωμής – Ναυπακτιακός Αστέρας 1-0 (42′ Χασομέρης)
Κοζάνη – Εθνικός Φιλιππιάδας 1-1 (91′ Κάλφας – 56′ Φλορένσιο)
Τύρναβος – Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 1-1 (80′ Καρντούμ – 83′ Κύρου)
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Ζάκυνθος 0-0
Νίκη Βόλου – Δόξα Κρανούλας 1-0 (26′ Γραμματικόπουλος)
Ρεπό: ΑΕΛ Καλλονής
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- Marseaux: Το τραγούδι της «Hanomai» γίνεται video game με πρωταγωνίστρια την ίδια
- Ζελένσκι: Ανακοινώνει δημοψήφισμα και προεδρικές εκλογές στην επέτειο των τεσσάρων χρόνων πολέμου
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Βάρη: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο κατάστημα για να το ληστέψουν – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Παπαδάκη: Ο Σπίρτζης δέχθηκε μολυσμένο SMS με Predator 50 λεπτά μετά από ερώτηση για την ΕΥΠ στον Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442