Ο Παράσχος επιστρέφει στον πάγκο της Ξάνθης
Ο Γιώργος Παράσχος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης. Λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κεχαγιά, η ακριτική ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ο Γιώργος Παράσχος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης. Λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κεχαγιά, η ακριτική ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στον ΠΑΟΚ, του οποίου προπονητής επίσης υπήρξε.
«Νέος προπονητής της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. είναι ο κος. Γιώργος Παράσχος» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας η ΠΑΕ Ξάνθη.
Ο Παράσχος είχε καθίσει στον πάγκο της Ξάνθης και την περίοδο 2008-09.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Χωρίς Ίνγκασον και Σάντσες κόντρα στον Λεβαδειακό
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Άρης: Αλλάζει την άμυνα ο Γρηγορίου ενόψει Ατρομήτου
- LIVE: Μάνσφιλντ – Άρσεναλ
- Πρεμιέρα στο Indian Wells για τη Σάκκαρη
- Ολυμπιακός: Sold out το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)
- Field Mill: Το αρχαιότερο επαγγελματικό γήπεδο ποδοσφαίρου που ζει ακόμη το όνειρό του (pics)
- Το εντυπωσιακό γκολ του Μασούρα κόντρα στην Αλ Χαζέμ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442