Στη Φλαμένγκο θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Λουίς Ντιόγκο, καθώς το βράδυ της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον βραζιλιάνικο σύλλογο, για τον δανεισμό του 23άχρονο στράικερ για μια σεζόν.
Στη Φλαμένγκο θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Λουίς Ντιόγκο, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (19/8), ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον βραζιλιάνικο σύλλογο, για τον δανεισμό του 23άχρονο στράικερ για μια σεζόν.
Η ομάδα του προπονητή Ζίκο, προσφέρει το ποσό του 1.000.000 ευρώ στους Πειραιώτες για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή ενώ στην συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς του Λατινοαμερικανού στράικερ που θα φτάσει τα 9.000.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του Ντιόγκο με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013.