«Είμαστε οι καλύτερες ομάδες» σχολίασε ο Γιαννάκης για Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα
Πανευτυχής ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Παρτιζάν, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό της Euroleague. Ο «Δράκος» μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το πάθος και την υπομονή που έδειξαν στον αγώνα. Από την πλευρά του Ο τεχνικός της Παρτιζάν Ντούσκο Βουγιόσεβιτς τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν ό,τι ήταν δυνατό αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.
Πανευτυχής ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Παρτιζάν, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό της Euroleague.
Ο «Δράκος» μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το πάθος και την υπομονή που έδειξαν στον αγώνα. Από την πλευρά του Ο τεχνικός της Παρτιζάν Ντούσκο Βουγιόσεβιτς τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν ό,τι είναι δυνατό αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.
«Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, διαφήμιση για το μπάσκετ. Εμείς είχαμε το βάρος του φαβορί, αλλά τελικά καταφέραμε με υπομονή να κερδίσουμε το ματς» τόνισε αρχικά ο Γιαννάκης και προσέθεσε:
«Κλειδί για τη νίκη ήταν η μάχη που δίναμε για τα επιθετικά ριμπάουντ. Κερδίσαμε όπως πολλές φορές φέτος η Παρτιζάν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έδειξαν υπομονή και όταν χάναμε τον έλεγχο του αγώνα, πάθος».
Αναφερόμενος στην Μπαρτσελόνα, ο Γιαννάκης σχολίασε ότι «η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στην επιτυχία. Πέρσι κέρδισε δύο φορές τον πρωταθλητή Ευρώπης και δεν κατάφερε καν να φτάσει στον τελικό. Πιστεύω ότι είμαστε οι δυο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη γιατί είχαμε σταθερότητα».
Βουγιόσεβιτς: «Ό,τι μπορούσαμε»
Από την πλευρά του ο Βουγιόσεβιτς παρατήρισε ότι «η απόσταση ανάμεσα στην ευτυχία και στην δυστυχία είναι πολύ μικρή. Κάνεμε ό,τι μπορούσαμε για να αποτρέψουμε το ζευγάρι Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, αλλά ευτυχώς για τον Ολυμπιακό, δεν τα καταφέραμε».
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.