Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Απλήρωτος από τον Φεβρουάριο ο Κίκερπιλ σύμφωνα με τον μάνατζερ του

Απλήρωτος από τον Φεβρουάριο ο Κίκερπιλ σύμφωνα με τον μάνατζερ του

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν οφειλές προς τον Τάρμο Κίκερπιλ, την Παρασκευή ήταν η σειρά του Λιθουανού μάνατζερ, Εγκίντιους Μικαλαγιούνας να πάρει θέση στο θέμα, υποστηρίζοντας ότι ο Εσθονός φόργουορντ έχει από τον Φεβρουάριο να πληρωθεί.

89

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν οφειλές προς τον Τάρμο Κίκερπιλ, την Παρασκευή ήταν η σειρά του Λιθουανού μάνατζερ του Εσθονού φόργουορντ, Εγκίντιους Μικαλαγιούνας να πάρει θέση στο θέμα.

Ο Μικαλαγιούνας υποστηρίζει πως τα όσα ισχυρίζεται η ΑΕΚ περί διακανονισμού για την καταβολή των οφειλομένων στον πελάτη του δεν ισχύουν, αφού παρά της υποσχέσεις της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης, ο Κίκερπιλ έχει από τον Φεβρουάριο να λάβει χρήματα στα χέρια του.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Εκπροσωπήσαμε τον Τάρμο Κίκερπιλ στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ, που είναι μια ιστορική ομάδα της Ελλάδας. Εμπιστευτήκαμε και στηρίξαμε τη νέα διοίκηση της ομάδας. Ο Τάρμο όμως έχει να πάρει λεφτά από τον Φεβρουάριο. Πριν φύγει από την Ελλάδα και ενώ αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, αποδέχτηκε τον διακανονισμό, που το πρότεινε η διοίκηση.

» Πήρε τρεις επιταγές από τις οποίες η πρώτη ήταν για τον Ιούλιο και άλλες δυο για τον Νοέμβριο του 2009! Μέσα στον Ιούλιο στείλαμε όλες τις απαραίτητες τραπεζικές λεπτομέρειες στον σύλλογο, τους πήραμε τηλέφωνο, τους στείλαμε e-mail, αλλά απάντηση δεν πήραμε.

» Έτσι στις 6 Αυγούστου σχεδόν ένα χρόνο μετά την υπογραφή του Τάρμο, αποφασίσουμε να δώσουμε με διορία στην ομάδα για αυτό το χρέος και μάλιστα την ενημερώσαμε γραπτά. Από τη στιγμή που η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν έχει επίσημα γραφεία το κάναμε μέσω e-mail και φαξ στα γραφεία της ερασιτεχνικής.

» Για ό,τι αναφέρουμε υπάρχουν αποδείξεις είτε για τα e-mail, είτε για τα φαξ, είτε για τα μηνύματα, που στείλαμε στα κινητά των ανθρώπων της ΑΕΚ. Ο Τάρμο δεν έχει προσφύγει ακόμα στη FIBA, δεν εκβίασε τη διοίκηση κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αντίθετα έμεινε στην ομάδα και την βοήθησε να παραμείνει στην Α1 χωρίς χρήματα την ώρα που η γυναίκα του και το παιδί ήταν στην Ελλάδα.

» Δεν ζήτησε επιταγές πριν υπογράψει όπως κάνουν οι περισσότεροι κοινοτικοί, δεν απευθύνθηκε στην ελληνική δικαιοσύνη για να δικαιωθεί ούτε απαίτησε τίποτα από τον πρόεδρο όπως έκαναν άλλοι συμπαίκτες του. Εκτός αυτού δεν ζήτησε καν βοήθεια όταν πραγματικά την χρειαζόταν.

» Ο Τάρμο, εμείς, αλλά και οι συνεργάτες μας στην Ελλάδα είμαστε μια ομάδα. Δώσαμε τα χέρια και συμφωνήσαμε με την ΑΕΚ περιμέναμε, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ακόμα και χτες το βράδυ (σ.σ.: Πέμπτη) θα μπορούσαν να μας τηλεφωνήσουν αντί να εκδώσουν μια ανακοίνωση εναντίον μας.

» Ακόμα περιμένουμε την ΑΕΚ τα τιμήσει τον διακανονισμό, που έχουμε κάνει. Όπως είπαμε και πριν ο Τάρμο απλά έδωσε μια διορία γιατί κανένας δεν έκανε τον κόπο να του απαντήσει, αυτό είναι όλο…».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο