Εύκολο 1-1 για τους Σπερς επί των Μάβερικς, ισοφάριση με άγχος στη Βοστώνη
Αγώνες ισοφάρισης στα πλέι οφ του ΝΒΑ με τους Σπερς να πετυχαίνουν σπουδαία νίκη 105-84 επί των Μάβερικς, και τους Σέλτικς να κερδίζουν έστω και στην εκπνοή του αγώνα την ομάδα του Σικάγο με 118-115. Το χρυσό τρίποντο πέτυχε ο Ρέι Αλεν.
Αγώνες ισοφάρισης στα πλέι οφ του ΝΒΑ με τους Σπερς να πετυχαίνουν σπουδαία νίκη 105-84 επί των Μάβερικς, και τους Σέλτικς να κερδίζουν έστω και στην εκπνοή του αγώνα την ομάδα του Σικάγο με 118-115.
Στο Σαν Αντόνιο, ο Τόνι ανέλαβε δράση και δεν άφησε τους Μάβερικς να φύγουν με τη δεύτερη νίκη. Ο Γάλλος σούπερ σταρ των Σπερς πέτυχε 38 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 105-84, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Ο Τιμ Ντάνκαν τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Ντρούαντ Γκούντεν είχε επίσης 16 πόντους.
Ο Τέρι έμεινε στους 16 πόντους για τους Μάβερικς, ο Νοβίτσκι και ο Κιντ σταμάτησαν στους 14 πόντους.
Στη Βοστώνη, με τρίποντο του Ρέι Αλεν δύο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, οι Σέλτικς επικράτησαν με 118-115 των Μπουλς και ισοφάρισαν τη σειρά των αγώνων σε 1-1.