Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Ανακοίνωση… ποταμός της Καβάλας για ανοδο στην Α1

Ανακοίνωση… ποταμός της Καβάλας για ανοδο στην Α1

O «χαρτοπόλε-μος» μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν την θέση της 14ης ομάδας στην Α1 συνεχίζεται. Η Καβάλα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ισχυρίζεται πως δικαιούται την άνοδο και απειλεί με μηνύσεις, ενώ αφήνει αιχμές για τη Δάφνη, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει. «Τρεις μήνες παρακολουθούμε κινήσεις παραγόντων υγιούς ομάδας που στηρίζονται σε συκοφαντίες».

89

O «χαρτοπόλεμος» μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν την θέση της 14ης ομάδας στην Α1 συνεχίζεται. Η Καβάλα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ισχυρίζεται πως δικαιούται την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και απειλεί με μηνύσεις, ενώ αφήνει αιχμές για τη Δάφνη, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει.

«Τρεις μήνες τώρα παρακολουθούμε, ακούμε αλλά και βλέπουμε, πάντα με δυσαρέσκεια αλλά και απέχθεια τις κινήσεις παραγόντων υγιούς ομάδας μπάσκετ που στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο σε συκοφαντίες, σε αιτιάσεις βολικής φαντασίας και σε άτοπες υπεκφυγές στις αίθουσες των Δικαστηρίων. Δεν διστάζουν ακόμη να στέλνουν απειλητικά μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα μας.

»Eχοντας ως μόνο σύνθημα τη πρακτική του Γκαιμπελισμού, καταφέρονται ποικιλοτρόπως κατά της Ομάδας μας, υποστηριζόμενοι από άνομα συμφέροντα που έχουν ως αποκλειστικό στόχο να πλήξουν τη φήμη του Ελληνικού Μπάσκετ.

»Οι πάτρωνές τους κρύβονται με επιμέλεια, αφού γνωρίζουν ότι το πιόνι τους μόνο για φασαρία είναι ικανό και ότι αν ακόμα είχε τη βαθμολογική θέση για άνοδο στην Α1 Κατηγορία πάλι θα παρέμεινε στη προηγούμενη.

»Μάλλον αρχίζει να αχρηστεύεται αυτό το μέσο και πρέπει να δείξουν το εναλλακτικό τους σχέδιο για τη απόπειρα πραγμάτωσης των στόχων τους.

»Χρησιμοποιώντας το σκεπτικό που έχουν κάνει πράξη, λασπολογούν με κάθε δυνατή αναίδεια, αδιαφορώντας για τη νομιμότητα αφού οι ίδιοι έχουν συνηθίσει αλλιώς. Όμως ξεχνούν την επόμενη μέρα γιατί αδιαφορούν για τη νομιμότητα, την ηθική και τους θεσμούς, καθότι ο σεβασμός είναι γι’ αυτούς μια άγνωστη λέξη.

»Άλλωστε ένας πάτρωνάς τους είχε την ευκαιρία να διακηρύξει πρόσφατα …δεν υπάρχει ηθική…, όμως οι πολλοί τον αποστόμωσαν και του έδειξαν ότι η υπεροψία του μεγάλου μόνο κακό κάνει.

»Προσπαθούν να πείσουν ότι οι νόμοι εφαρμόζονται μόνο όταν τους βολεύουν και εμείς αναρωτιόμαστε: Η βαθμολογία της Α2 Κατηγορίας, περιόδου 2007-08 ανέδειξε την Ομάδα «ΑΜΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» Θεσσαλονίκης ως δεύτερη, δικαιούμενη την άνοδό της στην Α1. Αμφισβητεί κανείς τη βαθμολογία;

»Τι θα έλεγαν/έκαναν αν η Ομάδα «ΑΜΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» Θεσσαλονίκης έκανε αντί για συγχώνευση αλλαγή έδρας, στη Καβάλα; Ποια θα ήταν η αντίδραση όλων εάν η συγχώνευση αφορούσε ομάδες κατώτερης κατηγορίας; Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ μπορεί να πείσει αυτούς που λειτουργούν στη παρανομία και εξυπηρετούν άνομα συμφέροντα;

»Μήπως είναι καιρός να σκεφτούν όλοι οι ειδικοί που κρίνουν ανέξοδα επειδή έχουν την δυνατότητα να φιλολογούν δημόσια και χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα;

»Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ έχει μοναδικό στόχο την ανάδειξη του αθλήματος στη περιοχή μας, θέλει να παραμείνει μακριά από κάθε προσπάθεια σπίλωσης του Ελληνικού Μπάσκετ και θα διαφυλάξει τα συμφέροντα της με κάθε νόμιμο ένδικο μέσο, εάν χρειαστεί.

»Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ καταγγέλλει με τον πλέον έντονο τρόπο τις συκοφαντίες που μοιράζονται αφειδώς από την ομάδα που έχει έννομο συμφέρον (δεν αποδέχεται την απόφαση του ΑΣΕΑΔ 10/10/08) και βεβαιώνει ότι θα αντιδράσει άμεσα με κάθε νόμιμο ένδικο μέσο.

»Η ΚΑΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αγωνιστεί στην Α1 Κατηγορία, Διότι, Συγχωνεύθηκε σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο με την Ομάδα «ΑΜΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» Θεσσαλονίκης, δεύτερη στη βαθμολογία της Α2 Κατηγορίας για την περίοδο 2007-08. δικαιούμενη την άνοδό της στην Α1. Έχει όλα τα απαιτούμενα από τον νόμο εχέγγυα να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα.

»Η ΚΑΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ενωμένη με την φωνή όλου του Νομού ΚΑΒΑΛΑΣ αλλά και όλων των Φιλάθλων του Μπάσκετ στην ΕΛΛΑΔΑ, ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Η ΣΠΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ!!!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο