Μάριαν Φέιθφουλ και Νικ Κέιβ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Με δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, την Μάριαν Φέιθφουλ (13 και 14 Μαρτίου) και τον Νικ Κέιβ με τους Bad Seeds (6 και 7 Ιουνίου), ανοίγει η αυλαία των καλοκαιρινών συναυλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
43
Με δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, την Μάριαν Φέιθφουλ και τον Νικ Κέιβ με τους Bad Seeds, ανοίγει η αυλαία των καλοκαιρινών συναυλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η Βρετανίδα τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο Παλλάς (13/3) και στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (14/3).
Η «μούσα» των Rolling Stones, του Μπομπ Ντίλαν, του Τομ Γουέιτς, της Π.Τζ.Χάρβεϊ, του Νικ Κέιβ και τόσων άλλων, έχει συγκινήσει, επηρεάσει και εμπνεύσει με την ιδιαίτερη φωνή και περσόνα της δεκάδες καλλιτέχνες.
Με συνεπή και συνεχή παρουσία στην μουσική, στη δισκογραφία, στην λογοτεχνία, στον κινηματογράφο και στο θεατρικό σανίδι, η Μάριαν Φέιθφουλ δικαίως θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες.
Στις δύο εμφανίσεις, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για θεατρικούς χώρους, η ερμηνεύτρια και οι μουσικοί που την πλαισιώνουν θα προσεγγίσουν με έναν ολοκαίνουργιο και μοναδικό τρόπο το ρεπερτόριο της καλλιτέχνιδας, με μια οικεία αίσθηση και «δεμένο» ήχο, εστιάζοντας στο συναίσθημα και στην δυναμική ισχύ της φωνής της.
Και ο Νικ Κέιβ
Με καινούργιο άλμπουμ στις αποσκευές του, το Dig Lazarus Dig, και με την έμπιστη συντροφιά των Bad Seeds και πάλι, ο Νικ Κέιβ έρχεται για να μάς τραγουδήσει μερικές από τις «δολοφονικέ» του μπαλάντες, τα στοιχειωμένα του μπλουζ, το φρενιασμένο του ροκ εν ρολ και να μάς διηγηθεί τις περίεργες ιστορίες των ηρώων του.
Οι συναυλίες έχουν προγραμματιστεί για τις 6 και 7 Ιουνίου, στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο του Λυκαβηττού, αντίστοιχα.
Εισιτήρια για τις παραπάνω συναυλίες προπωλούνται από τις 2 Φεβρουαρίου στα Ticket House και www.ticketpro.gr
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τόσο όσο: Η προπόνηση σε σωστές μικρές δόσεις είναι η νέα τάση
- Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες
- Παραθυράκια για επαναφορά των προμηθειών στις αναλήψεις
- Η Σερ λέει στον Νταξ Σέπαρντ ότι η σύζυγός του αξίζει κάτι καλύτερο: «Πρέπει να έχεις κάτι που δεν βλέπω»
- Από πότε η Τετάρτη έγινε η καλύτερη μέρα της εβδομάδας;
- Μήπως δεν ήταν ο Κύκλωπας το τέρας; – Η Οδύσσεια και το στοίχημα της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν
- Κριστίν Λαγκάρντ: Οι χρυσές αποδοχές στην ΕΚΤ
- Το δίλημμα της… τσιπούρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 07.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442