Ο Στόνερ νίκησε τον Ρόσι στο GP της Κίνας
Με όπλο την εκπληκτική τελική ταχύτητα της Ducati Desmosedici GP7, ο Κέισι Στόνερ απέκρουσε τις επιθέσεις του Βαλεντίνο Ρόσι και έφτασε στην 3η νίκη του σε 4 αγώνες. Ο Doctor δοκίμασε όλα τα κόλπα που είχε στο... καπέλο του, αλλά τελικά αρκέστηκε στην 2η θέση. Το βάθρο του GP Κίνας συμπλήρωσε ο Τζον Χόπκινς (Rizla Suzuki), πρώτο της καριέρας του.
89
Με όπλο την εκπληκτική τελική ταχύτητα της Ducati Desmosedici GP7, ο Κέισι Στόνερ απέκρουσε τις επιθέσεις του Βαλεντίνο Ρόσι και έφτασε στην 3η νίκη του σε 4 αγώνες. Ο Doctor δοκίμασε όλα τα κόλπα που είχε στο… καπέλο του, αλλά τελικά αρκέστηκε στην 2η θέση. Το βάθρο του GP Κίνας συμπλήρωσε ο Τζον Χόπκινς (Rizla Suzuki), πρώτο της καριέρας του.
Η Yamaha YZR-M1 του Ρόσι απλά δεν μπορούσε να ακολουθήσει στην μεγάλη ευθεία την Desmosedici του Στόνερ και φυσιολογικά έχασε στην μονομαχία. Ο Αυστραλός δεν έχασε ούτε μια στιγμή την ψυχραιμία του, ακόμα και όταν έβλεπε τον Doctor μπροστά του στο κλειστό κομμάτι του σιρκουί και έφτασε σε μία ακόμα νίκη, την 3η του για φέτος.
Χάρη σε αυτή, επέκτεινε το προβάδισμά του στην βαθμολογία έναντι του 5 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στους 15 βαθμούς.
Στην τρίτη θέση μετά από πολύ σταθερό αγώνα βρέθηκε ο Τζον Χόπκινς, που χάρισε στον εαυτό του το πρώτο βάθρο στα MotoGP. Ακολούθησαν οι Ντάνι Πεντρόσα (Repsol Honda) και Μάρκο Μελάντρι (Gresini Honda), ενώ πολύ καλό αγώνα έκανε ο Λόρις Καπιρόσι.
Ο team mate του Στόνερ, αν και εκκίνησε από την 14η θέση, τερμάτισε 6ος, μπροστά από τον Κρις Βερμιούλεν (Rizla Suzuki) και τον Ράντι ντε Πουνιέ (Kawasaki Racing).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τρυπανοσωμίαση: Νέα θεραπεία ανοίγει το δρόμο για εξάλειψη της ασθένειας της μύγας τσε-τσε
- Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: «Ανατρίχιαζα κάθε φορά με τον ύμνο – Το ΝΒΑ άλλαξε, έγινε περισσότερο μπίζνες» (vid)
- Θρίλερ με νεκρή γυναίκα μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου στον Βόλο
- ΚΚΕ: Η κυβέρνηση κλιμακώνει τη συμμετοχή της Ελλάδας στο μακελειό του πολέμου
- Η Γιουνάιτεντ ξεκινά συζητήσεις με τον Μπρούνο – Ο ρόλος του Κάρικ στις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο
- ΜΕΓΑ: Ηγετική παρουσία με ελληνική υπογραφή
- Στάρμερ: Οι βάσεις στην Κύπρο δεν χρησιμοποιούνται από τα αμερικάνικα βομβαρδιστικά
- Τζάστιν Μπίμπερ, φαινόμενο ετών 32: Το YouTube, η ευχή της μάνας και η επόμενη μέρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442