Με μία νίκη και μία ήττα ξεκίνησαν στο Open της Κίνας οι Κουτρουμανίδου, Τσιαρτσιάνη
Μία ήττα και μία νίκη ήταν ο απολογισμός για την εθνική ομάδα γυναικών μπιτς βόλεϊ, Θάλεια Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη (Νο19) στην έναρξη του κυρίως ταμπλό στο Open της Κίνας. Οι Ελληνίδες αθλήτριες έχασαν με 2-0 από τις Φινλανδές Νίστρομ / Νίστρομ (Νο14), ενώ στο ταμπλό των ηττημένων νίκησαν με 2-0 τις Ισπανίδες Καμπίσι / Λοθάνο (Νο 30).
66
Μία ήττα και μία νίκη ήταν ο απολογισμός για την εθνική ομάδα γυναικών μπιτς βόλεϊ, Θάλεια Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη (Νο19) στην έναρξη του κυρίως ταμπλό στο Open της Κίνας. Οι Ελληνίδες αθλήτριες έχασαν στον πρώτο επίσημο αγώνα τους για το Παγκόσμιο σιρκουί έχασαν με 2-0 (21-19, 21-15) σετ από τις Φινλανδές Νίστρομ / Νίστρομ (Νο14), ενώ στο ταμπλό των ηττημένων νίκησαν με 2-0 (21-19, 21-17) τις Ισπανίδες Καμπίσι / Λοθάνο (Νο 30).
Την Παρασκευή, θα αντιμετωπίσουν τις Κινέζες Ζανγκ/Ζι (Νο20).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τρυπανοσωμίαση: Νέα θεραπεία ανοίγει το δρόμο για εξάλειψη της ασθένειας της μύγας τσε-τσε
- Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: «Ανατρίχιαζα κάθε φορά με τον ύμνο – Το ΝΒΑ άλλαξε, έγινε περισσότερο μπίζνες» (vid)
- Θρίλερ με νεκρή γυναίκα μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου στον Βόλο
- ΚΚΕ: Η κυβέρνηση κλιμακώνει τη συμμετοχή της Ελλάδας στο μακελειό του πολέμου
- Η Γιουνάιτεντ ξεκινά συζητήσεις με τον Μπρούνο – Ο ρόλος του Κάρικ στις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο
- ΜΕΓΑ: Ηγετική παρουσία με ελληνική υπογραφή
- Στάρμερ: Οι βάσεις στην Κύπρο δεν χρησιμοποιούνται από τα αμερικάνικα βομβαρδιστικά
- Τζάστιν Μπίμπερ, φαινόμενο ετών 32: Το YouTube, η ευχή της μάνας και η επόμενη μέρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442