Δέκατη θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision
Δύο μήνες πριν τον τελικό της Eurovision έγινε στο Ελσίνκι η κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα εμφανιστούν τα τραγούδια. «Τυχερή» η Ελλάδα, μιας και το Yassou Maria του Σαρμπέλ θα εμφανιστεί δέκατο.
Δύο μήνες πριν τον τελικό της Eurovision έγινε στο Ελσίνκι η κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα εμφανιστούν τα τραγούδια. «Τυχερή» η Ελλάδα, μιας και το Yassou Maria του Σαρμπέλ θα εμφανιστεί δέκατο. Στη θέση αυτή έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί αρκετά νικητήρια τραγούδια, όπως το Wild Dances της Ρουσλάνα το 2004.
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης οι φετινοί παρουσιαστές της Εurovision, έδωσαν για πρώτη φορά την ευκαιρία σε περιορισμένο αριθμό χωρών να διαλέξουν οι ίδιοι τη σειρά εμφάνισής τους. Παράλληλα, έγινε η κλήρωση για να καθοριστεί η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι 28 χώρες που συμμετέχουν στον ημιτελικό. Η Κύπρος κληρώθηκε να εμφανιστεί τρίτη στον ημιτελικό.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας