Ο Ρέππας 4ος στον τελικό της ατομικής χρονομέτρησης ενός χιλιομέτρου με νέο πανελλήνιο ρεκόρ
Λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου στοίχισαν στο Βασίλη Ρέππα το χάλκινο μετάλλιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στον τελικό της ατομικής χρονομέτρησης ενός χιλιομέτρου, ο 18χρονος ταχύτερος έφηβος στην Ελλάδα, πέτυχε χρόνο 1.05.152 και κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ.
Λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου στοίχισαν στο Βασίλη Ρέππα το χάλκινο μετάλλιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στον τελικό της ατομικής χρονομέτρησης ενός χιλιομέτρου, ο 18χρονος ταχύτερος έφηβος στην Ελλάδα, πέτυχε χρόνο 1.05.152 και κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ που κρατούσε από πέρυσι με 1.05.728.
Ο κορυφαίος σπριντερ του Αστέρα Κερατσινίου κρατούσε στην τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο μέχρι λίγο πριν το τέλος του αγώνα, όταν ο Ισπανός Ουρία Μασκιαράν του «άρπαξε» την τρίτη θέση με χρόνο 1.04.996.
Το χρυσό μετάλιο κατέκτησε ο βρετανός Ντεϊβιντ Ντάνιελ με 1.04.451, δεύτερος ήταν ο συμπατριώτης του Τζέϊσον Κένι με 1.04.713 και τρίτος ο Ισπανός Μασκαριάν με 1.04.996.
Στο ίδιο αγώνισμα ο Ηλίας Κυριλής ήταν 12ος με χρόνο 1.07.458
«Ηταν μεγάλη επίδοση. Στόχος μου ήταν το μετάλλιο αλλά ο Ισπανός για λίγα χιλιοστά πήρε την Τρίτη θέση. Σε δύο εβδομάδες στο παγκόσμιο ελπίζω να πετύχω ανάλογη επίδοση , ίσως να κατέβω στο 1.04 και να μπω στα μετάλια», δήλωσε ο Βασίλης Ρέππας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας