Παραμένει στο ΝΒΑ ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, με τη φανέλα των Χόρνετς
Το όνομά του είχε συνδεθεί φέτος τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για κανέναν από τους δύο αιώνιους. Ο Πέτζα θα παραμείνει στον μαγικό κόσμο του NBA, φορώντας τη φανέλα των Νιού Ορλεανς Χόρνετς.
89
Το όνομά του είχε συνδεθεί φέτος τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα -τουλάχιστον προς το παρόν- για κανέναν από τους δύο «αιώνιους».
Ο Πέτζα θα παραμείνει στον μαγικό κόσμο του NBA, όπου διαπρέπει τα τελευταία χρόνια, φορώντας τη φανέλα των Νιού Ορλεανς Χόρνετς υπέγραψε ο σέρβος σούπερ σταρ.
Ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς δεν έκανε χρήση της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του με τους Ιντιάνα Πέισερς, όπως άλλωστε είχε το δικαίωμα και υπέγραψε για 5 χρόνια στους Νιού Ορλεανς Χόρνετς.
Ο Σέρβος σούπερ σταρ, που ανδρώθηκε μπασκετικά στη χώρα μας, θα εισπράξει 64 εκατομμύρια δολάρια για αυτά τα 5 χρόνια. Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα που θα αγωνιστεί ο Πέτζα στο NBA, μετά τους Σακραμέντο Κινγκς και Ιντιάνα Πέισερς.
Έτσι, οι δύο αιώνιοι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, οι οποίοι φέρεται να είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη θα πρέπει να το ξεχάσουν και να στρέψουν την προσοχή τους σε πιο προσιτές λύσεις για την ενίσχυσή τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Δεν θα μεταβεί στο Νταβός ο Μητσοτάκης
- Καλλιάνος για κακοκαιρία: Το πριν και το μετά της οδού Μετσόβου στην Άνω Γλυφάδα – «Μυρίζει πόλεμο, δεν υπερβάλλω»
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα
- Workmonitor 2026: Δεύτερη δουλειά για να βγει ο μήνας ψάχνει ο ένας στους δύο Έλληνες εργαζόμενους
- Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και οι Polkar στον Σταυρό του Νότου Club
- Σάρωσε τη Ρόδο η κακοκαιρία – Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι, πλοίο έδωσε μάχη με τα κύματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442