Μια χορεύτρια φλαμένκο που έκλεψε την καρδιά ενός μαχαραγιά θα υποδυθεί η Π.Κρουζ
Η Ισπανίδα ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Πάθος στην Ινδία, η οποία αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής χορεύτριας φλαμένκο, που προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν ερωτεύθηκε και παντρεύτηκε έναν Ινδό μαχαραγιά.
Η διεθνούς φήμης Ισπανίδα ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία με τον τίτλο Πάθος στην Ινδία, η οποία αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής χορεύτριας φλαμένκο, που προκάλεσε ένα τεράστιο σκάνδαλο στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν ερωτεύθηκε και παντρεύτηκε έναν Ινδό μαχαραγιά.
Η 31χονη Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία μαζί με αστέρες του Μπόλιγουντ, της πανίσχυρης ινδικής κινηματογραφικής βιομηχανίας. Το σενάριο βασίζεται στο μυθιστόρημα Indian Passion του Χαβιέρ Μόρο.
Το μυθιστόρημα είναι εμπνευσμένο από την πραγματική ιστορία της Ανίτα Ντελγκάδο, μιας 17χρονης χορεύτριας του φλαμένκο από την Ανδαλουσία, η οποία προκάλεσε σκάνδαλο στην Ισπανία και την Ινδία στις αρχές του 1900, όταν συμφώνησε να παντρευτεί με έναν Ινδό μαχαραγιά και να εγκατασταθεί στον τόπο του.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».