Μία «εκπληκτική βραδιά» υπόσχονται οι οικοδεσπότες της Eurovision
Τους οικοδεσπότες της φετινής Eurovision παρουσίασε τη Δευτέρα η ΕΡΤ. Η Μαρία Μενούνος και ο Σάκης Ρουβάς δεν αποκάλυψαν το πρόγραμμα που θα εκτελέσουν, αλλά υποσχέθηκαν μία «εκπληκτική βραδιά».
Τους οικοδεσπότες της φετινής Eurovision παρουσίασε τη Δευτέρα η ΕΡΤ. Η Μαρία Μενούνος και ο Σάκης Ρουβάς δεν αποκάλυψαν το πρόγραμμα που θα εκτελέσουν, αλλά υποσχέθηκαν μία «εκπληκτική βραδιά».
Ότι θα είναι ένα πολύ καλό θέαμα, διαβεβαίωσε και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ, Γ. Χουλιάρας, προσθέτοντας πως «δεν θα είναι μια κλασική παρουσίαση ενός σόου και η εμπλοκή των δύο παρουσιαστών θα είναι εντυπωσιακή».
Όταν ο Σάκης Ρουβάς ρωτήθηκε εάν θα τραγουδήσει και θα χορέψει επί σκηνής τη βραδιά του τελικού, αρκέστηκε να απαντήσει πως «θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να είναι μια εκπληκτική βραδιά».
Τα φλας συγκέντρωσε η ομογενής από τις ΗΠΑ, παρουσιάστρια στο NBC, Μαρία Μενούνος, η οποία μίλησε για την καταγωγή των μεταναστών γονιών της από την Καλαμάτα και το Ακοβο της Αρκαδίας, την περηφάνια τους και τον δικό της ενθουσιασμό να παρουσιάσει την Eurovision στην Ελλάδα, την χώρα των δικών της που η ίδια είχε να επισκεφθεί από το 1988, γιατί, όπως εξήγησε «δεν είχε χρήματα αλλά μόλις απέκτησε έπρεπε να δουλεύει σκληρά για να τα διατηρήσει».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την αμοιβή της στην παρουσίαση της Eurovision, η ίδια δεν απάντησε , ενώ ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιώργος Χουλιάρας, χαρακτήρισε το ζήτημα της αμοιβής της, «προσωπικό δεδομένο».
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».