Αποφασισμένος να μην κάνει άλλη ταινία δηλώνει ο Σον Κόνερι
Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την κινηματογραφική βιομηχανία δηλώνει ο διάσημος Σκοτσέζος ηθοποιός Σον Κόνερι. Δικαιολογεί μάλιστα την απόφασή του αυτή, δηλώνοντας ότι έχει κουραστεί από τους «ανόητους» που δουλεύουν τώρα στο Χόλιγουντ.
Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την κινηματογραφική βιομηχανία δηλώνει ο διάσημος Σκοτσέζος ηθοποιός Σον Κόνερι. Δικαιολογεί μάλιστα την απόφασή του αυτή, δηλώνοντας ότι έχει κουραστεί από τους «ανόητους» που δουλεύουν τώρα στο Χόλιγουντ.
Έχοντας φτάσει πλέον στην ηλικία των 74 ετών, ο διάσημος ηθοποιός, που έγινε γνωστός ανά τον κόσμο ερμηνεύοντας για σειρά ετών το ρόλο του Τζέιμς Μποντ, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Herald της Νέας Ζηλανδίας ότι, για να εμφανιστεί σε άλλη ταινία, θα χρειαζόταν «μια προσφορά σε στιλ… Μαφίας, την οποία δεν θα μπορούσα να αρνηθώ».
Την είδηση επιβεβαίωσε στο BBC και η εκπρόσωπος του ηθοποιού, δηλώνοντας ότι ο Σον Κόνερι δεν έχει σχέδια να γυρίσει άλλη ταινία. Χρησιμοποιώντας ωστόσο το γνωστό φλεγματικό χιούμορ των Βρετανών, άφησε ένα παράθυρο ανοιχτό: «Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι έχει γυρίσει στο παρελθόν μια πολύ διάσημη ταινία: Το Ποτέ μην λές ποτέ».
Η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Σον Κόνερι ήταν το 2003, στην ταινία Η Συμμαχία. «Κουράστηκα με τους ανόητους. Το χάσμα ανάμεσα σε αυτούς που ξέρουν πραγματικά να κάνουν ταινίες και εκείνους που απλά δίνουν το πράσινο φως ολοένα και μεγαλώνει» υποστηρίζει.
«Δεν λέω ότι είναι όλοι ανόητοι. Απλά λέω ότι υπάρχουν πολλοί που είναι πολύ καλοί στο να είναι… ανόητοι» προσθέτει στη συνέντευξή του προς τη νεοζηλανδική εφημερίδα.
Μεταξύ άλλων, ο Κόνερι αποκαλύπτει ότι απέρριψε το ρόλο του Γκάνταλφ (ερμηνεύθηκε από τον Ίαν ΜακΚέλεν) στην τριλογία Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών, επειδή ποτέ δεν τον κατάλαβε, ενώ αναφέρει ότι αποσύρθηκε από τη συμφωνία έκδοσης της αυτοβιογραφίας του, επειδή αισθάνθηκε ότι ο εκδότης ήθελε περισσότερο να διεισδύσει στα ενδότερα της προσωπικής του ζωής.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας