Τουλάχιστον 9 στρατιώτες της Ταϊλάνδης νεκροί μετά την επανέναρξη των εχθροπραξιών με την Καμπότζη
Από την έναρξη των συγκρούσεων ο επίσημος απολογισμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους ανέρχεται στους 19
Εννέα μέλη των ενόπλων δυνάμεων της Ταϊλάνδης σκοτώθηκαν αφότου ξανάρχισαν την Κυριακή οι εχθροπραξίες στα σύνορα με την Καμπότζη, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας στην Μπανγκόκ.
«Συνολικά ως εδώ έχουν σκοτωθεί εννιά στρατιώτες», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Σουράσαντ Κονγκσιρί.
Προηγούμενος επίσημος απολογισμός έκανε λόγο για πέντε απώλειες στις τάξεις του ταϊλανδικού στρατού.
Με την ανακοίνωση αυτή αυξάνεται σε 19 ο επίσημος απολογισμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της αναζωπύρωσης των συγκρούσεων των δυο βασιλείων της νοτιοανατολικής Ασίας, καθώς οι αρχές στην Πνομ Πεν κάνουν λόγο για δέκα νεκρούς, όλους αμάχους, συμπεριλαμβανομένου παιδιού.
- Γκάνα: Ψήφισμα στον ΟΗΕ να αναγνωριστεί η δουλεία ως «το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία»
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Ποιος θα καθίσει στον πάγκο της Μονακό για το ματς με τον Ολυμπιακό
- Ιωάννινα: Σοβαρή οφθαλμική κάκωση έχει ο 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 15χρονο
- Γιώργος Πανουσόπουλος: Συγκίνηση στην κηδεία του μεγάλου σκηνοθέτη
- «Λίγα χτυπήματα δεν θα σε σκοτώσουν» – Η σκληρή πραγματικότητα των γυναικών στα δικαστήρια των Ταλιμπάν
- «Πρωτόκολλο αγνοείται» – Το βίντεο Μάντζου για το επίμαχο έγγραφο Βάρρα στο Βορίδη
- Ο Μπραντ Πιτ στη δεκαετία του ’80: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα στη Νέα Μάκρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442