Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Ελ Κααμπί (vid)
Ο Ολυμπιακός κάνει καλό παιχνίδι στην Αστάνα κόντρα στην Καϊράτ, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να έχει μάλιστα και μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ...
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καϊράτ Αλμάτι στην «Αστάνα Αρένα» σε ένα κομβικό ματς το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν ώστε να έχουν πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι-οφ του Champions League.
Οι Πειραιώτες έχουν πάρει από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, έχουν την κυκλοφορία της μπάλας και τις πρώτες τους τελικές, όμως ακόμη η Καϊράτ αμύνεται αποτελεσματικά. Στο 18ο λεπτό της ανεμέτρησης μάλιστα, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν αυτός που έχασε την πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία.
Μετά από μια ωραία αντεπίθεση και σέντρα από αριστερά, ο Μαροκινός βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας, πήρε την κεφαλιά, όμως ο τερματοφύλακας της Καϊράτ έσωσε την ομάδα του διώχνοντας τη μπάλα δύσκολα σε κόρνερ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.