Στο καναβάτσο έριξε τη Ρεάλ Μαδρίτης η Θέλτα, η οποία κατάφερε να περάσει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 2-0, για τη 15η αγωνιστική της La Liga, σε ένα επεισοδιακό ματς που οι «μερένγκες» το τελείωσαν με εννέα παίκτες.
Έτσι το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο έμεινε στο -4 από την Μπαρτσελόνα, έχοντας πια 36 πόντους, ενώ από την άλλη, η ομάδα της Γαλικίας έφτασε τους 19 βαθμούς, ανέβηκε στη 10η θέση και μπορεί να ελπίζει ακόμα και σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της συνέχειας. Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο στο «σπίτι» της Βασίλισσας μετά το 2006.
Η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο μέρος με τη Θέλτα να ανοίγει το σκορ στο 53′ με δράστη τον Βίλιοτ Σβέντμπεργκ που έκανε το 1-0. Στο 64′ η Ρεάλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φραν Γκαρθία, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άλβαρο Καρέρας άφησε την ομάδα του με εννέα. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ξανά ο Σβέντμπεργκ στο 90’+3′.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός εν όψει του αγώνα με τη Βαλένθια και όσα είπε για την αυτοπεποίθηση που νιώθει πλέον, αλλά και την αγάπη του κόσμου.