Στο καναβάτσο έριξε τη Ρεάλ Μαδρίτης η Θέλτα, η οποία κατάφερε να περάσει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 2-0, για τη 15η αγωνιστική της La Liga, σε ένα επεισοδιακό ματς που οι «μερένγκες» το τελείωσαν με εννέα παίκτες.
Έτσι το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο έμεινε στο -4 από την Μπαρτσελόνα, έχοντας πια 36 πόντους, ενώ από την άλλη, η ομάδα της Γαλικίας έφτασε τους 19 βαθμούς, ανέβηκε στη 10η θέση και μπορεί να ελπίζει ακόμα και σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ενόψει της συνέχειας. Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο στο «σπίτι» της Βασίλισσας μετά το 2006.
Η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο μέρος με τη Θέλτα να ανοίγει το σκορ στο 53′ με δράστη τον Βίλιοτ Σβέντμπεργκ που έκανε το 1-0. Στο 64′ η Ρεάλ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φραν Γκαρθία, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άλβαρο Καρέρας άφησε την ομάδα του με εννέα. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ξανά ο Σβέντμπεργκ στο 90’+3′.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η τραγική Ρεάλ δεν μπορεί καθόλου χωρίς τον Εμπαπέ και η Χετάφε τη σόκαρε μέσα στο «Μπερναμπέου» με μία μεγαλειώδη νίκη (0-1) – Στο -4 από την Μπαρτσελόνα η «Βασίλισσα»!
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.