Ολυμπιακός: «Τρέλα» με Ελ Κααμπί στο αεροδρόμιο – Υπέγραψε memorabilia από τον τελικό του Conference League (vids)
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το κρίσιμο ματς με την Καϊράτ και στο αεροδρόμιο έγινε χαμός για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί – Η τρομερή στιγμή με την υπογραφή memorabilia από τον θρυλικό τελικό του Conference League
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Καζακστάν, εν όψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την Καϊράτ Αλμάτι στην Αστάνα την ερχόμενη Τρίτη (9/12, 17:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Champions League.
Πρώτα ανακοίνωσε την αποστολή ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και εν συνεχεία η ομάδα έφυγε. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος δέχθηκε τη λατρεία των οπαδών προς το πρόσωπό του.
Έκλεψε την παράσταση ο Μαροκινός επιθετικός, ο οποίος δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να βγαίνει φωτογραφίες. Πόλος έλξης έγινε ο Ελ Κααμπί, μία μέρα μετά τα δύο πανέμορφα γκολ στη νίκη πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (3-0).
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε, ο Ελ Κααμπί δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα:
Μάλιστα, ο 32χρονος φορ υπέγραψε και memorabilia φιλάθλου από τον θρυλικό τελικό του Conference League και την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου ελληνικού συλλόγου στο ποδόσφαιρο.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.