Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Βήμα τίτλου για το Νόρις, πήρε το γκραν-πρι της Βραζιλίας

Βήμα τίτλου για το Νόρις, πήρε το γκραν-πρι της Βραζιλίας

Ο Λάντο Νόρις είδε πρώτος την καρό σημαία στο βραζιλιανικο γκραν-πριν και έκανε ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο. Στο βάθρο Αντονέλι και Φερστάπεν.

Ο Λάντο Νόρις με McLaren πήρε τη νίκη στο Grand Prix του Σάο Πάολο, αυξάνοντας τη διαφορά του στην κορυφή του πρωταθλήματος της Formula 1, στους 24 βαθμούς. Ο ομόσταυλός του και διεκδικητής του τίτλου, Όσκαρ Πιάστρι, τιμωρήθηκε με ποινή για πρόκληση σύγκρουσης και τερμάτισε πέμπτος.

Ο Κίμι Αντονέλι της Mercedes σημείωσε την καλύτερη επίδοση της καριέρας του, τερματίζοντας δεύτερος, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull κατέλαβε την τρίτη θέση, παρότι εκίνησε από τα πιτ. Ήταν ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση για τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος πέρυσι είχε κερδίσει τον ίδιο αγώνα ξεκινώντας από τη 17η θέση.

Ο Αυστραλός Πιάστρι, που εκίνησε τέταρτος στο Ίντερλάγκος με τον Νόρις στην pole position, δέχθηκε ποινή 10 δευτερολέπτων έπειτα από επαφή με τον Αντονέλι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari από τον αγώνα. Ο Τζορτζ Ράσελ τερμάτισε τέταρτος για τη Mercedes, η οποία εδραιώνει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία των κατασκευαστών, την οποία έχει ήδη εξασφαλίσει η McLaren.

Η βαθμολογία των οδηγών:

Formula 1: Η βαθμολογία μετά το GP της Βραζιλίας

Η βαθμολογία των κατασκευαστών:
Formula 1: Η βαθμολογία μετά το GP της Βραζιλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο