Νότης Σφακιανάκης: Πέθανε η σύζυγός του Κίλι ανήμερα των γενεθλίων του
Η σύζυγος του Νότη Σφακιανάκη, Κίλι Σφακιανάκη, πέθανε σε ηλικία 62 ετών έπειτα από μάχη με αυτοάνοσο νόσημα
Η σύζυγος του Νότη Σφακιανάκη, Κίλι Σφακιανάκη, πέθανε σε ηλικία 62 ετών, έπειτα από μάχη με αυτοάνοσο νόσημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κίλι Σφακιανάκη φέρεται να εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι της οικογένειας, χωρίς σφυγμό, από την κόρη της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Ασκληπίειο Νοσοκομείο της Βούλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι η Κίλι πέθανε την ημέρα των γενεθλίων του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος την Κυριακή 2 Νοεμβρίου έγινε 66 ετών.
Πρόσφατα, στενοί συγγενείς του τραγουδιστή είχαν αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας της παρουσίαζε διακυμάνσεις, εκφράζοντας ωστόσο αισιοδοξία για θετική εξέλιξη. Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη είχε δηλώσει πριν από λίγες εβδομάδες ότι η οικογένεια «διατηρεί αισιοδοξία» και ότι η πορεία της υγείας της παρακολουθείται στενά και «προσδοκά θετικές εξελίξεις καθημερινά».

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Κίλι γνωρίστηκαν το 1984 στην Κω, όπου εκείνη εργαζόταν ως ξεναγός. Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε σχέση και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1991. Από τον γάμο τους απέκτησαν δύο παιδιά, δίδυμα, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη.
Η εμφάνιση της είδησης δημιουργεί αναπόφευκτα ενδιαφέρον λόγω της δημόσιας παρουσίας του τραγουδιστή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ή δημόσια δήλωση από τον ίδιο ή από τα παιδιά τους σχετικά με τον θάνατο της συζύγου και μητέρας τους. Η οικογένεια φέρεται να διαχειρίζεται την κατάσταση ιδιωτικά, χωρίς δημοσιότητα.

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τις διαδικασίες αποχαιρετισμού ή για την ημερομηνία της κηδείας. Αναμένονται νέες πληροφορίες όταν η οικογένεια ή εκπρόσωποί της προχωρήσουν σε επίσημη ενημέρωση.
- «Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Μιτάι»
- Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχει για την ώρα στη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα – Δηλώσεις ΥΠΕΞ
- Έκρηξη σε τζαμί στη Συρία: Αυξήθηκαν στους 8 οι νεκροί – Πολλοί τραυματίες
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Καρέτσα – Ο Λουίς Ενρίκε παρακολουθεί στενά την περίπτωση του»
- Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου – Τα ευρήματα που «έδεσαν» την υπόθεση
- Στεγαστική κρίση: Τα… «άσφαιρα» μέτρα, η φωτιά στα υλικά και τα σπίτια που μίκρυναν – Ο Γολγοθάς ενός ενοικιαστή
- Θέατρα: Κλειστά το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, λόγω απεργίας του Σ.Ε.Η
- Εφιαλτική νύχτα των Χριστουγέννων για μια γυναίκα στην Αταλάντη – Σκύλος τη δάγκωσε και της έκοψε δύο δάχτυλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442