Έγινε γνωστή η έδρα της Παρτιζάν για την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Η σερβική ομάδα μέσω κοινωνικών δικτύων ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Βιέννη στις 14 Ιανουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι στο Βελιγράδι θα διοργανωθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο από τις 10 έως τις 25 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα η Παρτιζάν να αναζητεί έδρα για τα τρία παιχνίδια που θα φιλοξενήσει εκείνο το διάστημα. Στις υποψήφιες πόλεις είναι επίσης το Βερολίνο και η Θεσσαλονίκη.
Η ανακοίνωση της Παρτιζάν:
«Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Peter Hacker, Δημοτικό Γραμματέα Κοινωνικών Υποθέσεων, Δημόσιας Υγείας και Αθλητισμού της πόλης της Βιέννης, επιβεβαιώθηκε ότι η Παρτιζάν ουσιαστικά θα φέρει την Euroleague στην αυστριακή πρωτεύουσα!
Ο αγώνας Παρτιζάν – Ολυμπιακός θα διεξαχθεί στις 14 Ιανουαρίου στη Βιέννη, με μεγάλη υποστήριξη από τις τοπικές αρχές!
Ανυπομονούμε να συναντήσουμε τους ανθρώπους μας από την Αυστρία και τις γειτονικές χώρες, ανυπομονούμε να υποδεχτούμε μαζί την Ορθόδοξη Πρωτοχρονιά και είμαστε σίγουροι ότι η Βιέννη θα είναι ένα πραγματικό γήπεδο για την ομάδα μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η σέρβικη ομάδα.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.