Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε ο Άντονι κατά της πρώην ομάδας του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφερόμενος με «βαριά» λόγια κατά των «Κόκκινων Διαβόλων».
Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Μπέτις και το καλοκαίρι ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στην Ισπανία έναντι 22 εκατ. ευρώ, μίλησε στο βραζιλιάνικο ESPN για την περίοδο που πέρασε στη Γιουνάιτεντ και δεν δίστασε να καταγγείλει συμπεριφορές που, όπως τόνισε, τον πλήγωσαν.
«Δεν είμαι άνθρωπος που μπλέκει σε ίντριγκες ή που βγαίνει να κατονομάσει πρόσωπα. Δεν θα πω κανένα όνομα. Αλλά πιστεύω ότι υπήρξε έλλειψη σεβασμού, ακόμη και αγένεια. Να μην σου λένε ούτε καλημέρα, ούτε καλησπέρα. Τίποτα. Αλλά τέλος πάντων, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σημασία έχει ότι τώρα είμαι εδώ, στην Μπέτις, ζω τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Antony says that he felt a «lack of respect» at the end of his time at Manchester United. pic.twitter.com/xZ5OmhFe0l
Ο Άντονι είχε βρεθεί εκτός αποστολής στο καλοκαιρινό τουρ της Γιουνάιτεντ, ενώ για ένα διάστημα προπονούνταν μόνος του μετά από απόφαση του Ρούμπεν Αμορίμ.
Παρά τις δυσκολίες, ο ίδιος δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες, παραδεχόμενος ότι και ο ίδιος έχει ευθύνη για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να στεριώσει στην Αγγλία:
«Είμαι άντρας που αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ξέρω το ταλέντο μου, τις ικανότητές μου. Δεν έπαιξα τυχαία σε Μουντιάλ, ούτε επέστρεψα τυχαία στην εθνική ομάδα. Σίγουρα, εξωαγωνιστικά θέματα με επηρέασαν πολύ στην απόδοσή μου. Παίρνω κι εγώ το μερίδιο της ευθύνης που δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Όμως προσπαθώ να βλέπω τη θετική πλευρά: όλη αυτή η εμπειρία ήταν αναγκαία για να δω πιο καθαρά τον εαυτό μου».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σαν άλλος Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σφράγισε οριστικά την παραμονή του στους Μιλγουόκι Μπακς, ανακοινώνοντας τη... δραματικά, με απόσπασμα από τον Λύκο της Wall Street.
Με τον Όστιν Ριβς να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση με 35 πόντους, οι Λος Άντζελες Λέικερς νίκησαν δύσκολα τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στο σημαντικότερο ματς της βραδιάς στο NBA, αλλά ανησυχούν αφού είδαν τον Λούκα Ντόντσιτς να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού.
Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Έλενα Ξενάκη συμπεριλήφθησαν στην καλύτερη επτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο της Πορτογαλίας, στο οποίο η Εθνική μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκινήσει έτσι νέο θετικό σερί στην Ευρωλίγκα, θέλει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (6/2, 21:15) στο ΣΕΦ, υποδεχόμενος τη Βίρτους Μπολόνια.