Ιωάννινα: Την κάτω γνάθο 15χρονου έσπασε 16χρονος – Συνελήφθη ο δράστης και ο πατέρας του
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος από 16χρονο στα Ιωάννινα, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον δράστη και τον πατέρα του
Στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα με σπασμένη την κάτω γνάθο, νοσηλεύεται μαθητής 15 ετών, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε από έναν 16χρονο, αργά το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ανατολή, στα Ιωάννινα.
Συνελήφθησαν ο δράστης και ο πατέρας του για την επίθεση στα Ιωάννινα
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά την καταγγελία των γονιών του θύματος, συνελήφθησαν ο 16χρονος και ο πατέρας του και οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.
Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος ενώ παραπέμπεται στον ανακριτή ο 16χρονος κατηγορούμενος για βαριά σωματική βλάβη μεθαύριο Παρασκευή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο 15χρονος είναι μαθητής στην Α’ τάξη του Γενικού Λυκείου Ανατολής και ο 16χρονος στην Β’ τάξη του 1ου ΕΠΑΛ Ιωαννίνων.
- Έντονη κριτική στις ΗΠΑ για την παραμονή του Αντετοκούνμπο στους Μπακς: «Άλλη μια σεζόν στα σκουπίδια» (vid)
- Χίος: «Θα πρέπει να κοιτάξουμε κάθε πιθανή εκδοχή», λέει ναύαρχος εν αποστρατεία για την τραγωδία
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Και ο πρίγκιπας Λορέν του Βελγίου στον ιστό του παιδοβιαστή – Η απάντησή του
- Δήμος ανησυχεί για την εμφάνιση λύκων και αγριόχοιρων στον αστικό ιστό και ζητάει την απομάκρυνση τους
- Πλοίο χωρίς πυξίδα το χωροταξικό για τον τουρισμό
- Ρωσία: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αντιστράτηγο στη Μόσχα – Ποιος είναι ο ρόλος του στην ανταρσία της Wagner
- Ο Άρης συμφώνησε με τη Φιορεντίνα για τον Κουαμέ – Πότε φτάνει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη
- Μια νύχτα μόνο: Αλήθειες και πανικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442