Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επελέγη για δεύτερο συνεχές Eurobasket στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.
Ο 30χρονος Έλληνας φόργουορντ, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα, πλαισιώνεται στην All Star 5 από τους Ντένις Σρέντερ (Γερμανία), Αλπερέν Σενγκούν (Τουρκία), Φραντς Βάγκνερ (Γερμανία) και Λούκα Ντόντσιτς (Σλοβενία).
MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ντένις Σρέντερ (Γερμανία).
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «AS» η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τη Euroleague για το νέο πρότζεκτ της FIBA και του NBA, το NBA Europe.