Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος
Η ανήλικη κατανάλωσε αλκοόλ σε μεζεδοπωλείο στη Θεσσαλονίκη
Στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα μία 15χρονη, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη κατανάλωσε αλκοόλ σε μεζεδοπωλείο στο κέντρο της πόλης.
Για το περιστατικό συνελήφθη ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος με την κατηγορία ότι σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικο που δεν συνοδευόταν από ενήλικο.
Σύμφωνα με το thestival, η 15χρονη είναι καλά στην υγεία της.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, «συνελήφθη βραδινές ώρες την 12-09-2025, από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου, 53χρονος ημεδαπός – ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς επέτρεψε σε ανήλικη ημεδαπή, η οποία δεν συνοδεύονταν από ενήλικο, να καταναλώσει αλκοολούχο ποτό με αποτέλεσμα την μεταφορά της σε νοσοκομείο της πόλης σε κατάσταση μέθης.
Οι συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκαν σε βάρος του, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».
- Χουάντσο: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Όχι άλλο λούτρινο: O Παντς, το μωρό μακάκος που συγκίνησε το διαδίκτυο, έχει πλέον αληθινή αγκαλιά
- Μοναδικό ντοκουμέντο της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής η συλλογή Χόιερ – Η προπαγάνδα των Ναζί
- Αταμάν: «Θα είμαστε σίγουρα στο Final Four της Euroleague»
- Χανιά: Σχεδίαζαν εμπρηστικές επιθέσεις κατά αστυνομικών – Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά – Δύο συλλήψεις
- Το βήμα τίτλου της Άρσεναλ και η επίθεση του Χιούρτζελερ στους «κανονιέρηδες»
- Χάρι Στάιλς: «Ο Λίαμ Πέιν ήταν ένας εξαιρετικά ξεχωριστός άνθρωπος»
- Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, κρίνεται του Λεσόρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442