Ιστορικό παιχνίδι για την Εθνική κόντρα στην Τουρκία, με… φόντο τον τελικό του Eurobasket (vids)
Η Εθνική μας ομάδα κοντράρεται απόψε (12/9, 21:00) με την Τουρκία στους «4» του Eurobasket και θέλει νίκη για να βρεθεί στον τελικό, να εξασφαλίσει ένα μετάλλιο και να διεκδικήσει το τρόπαιο.
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Εθνική! Η Ελλάδα, αντιμετωπίζει Τουρκία απόψε (12/9, 21:00) στους «4» του Eurobasket 2025, στη Ρίγα, με στόχο τη νίκη που θα τη στείλει στον τελικό της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, μετά από 16 χρόνια επέστρεψε στη ζώνη των μεταλλίων σε μεγάλο τουρνουά και θέλει να το… πάει μέχρι το τέλος.
«Δεν κερδίσαμε κάτι ακόμη, άλλο ένα παιχνίδι», είχε πει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας και πλέον η στιγμή για αυτό το ματς έχει φτάσει.
Ο κόουτς Σπανούλης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης: «Δεν είναι θέμα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων. Έχει να κάνει με το ποιος θα είναι σε καλύτερη μέρα και θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος πνευματικά και τακτικά. Είναι ένα παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει. Νιώθω πολύ όμορφα που δεν έχουμε επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά είμαστε εδώ και παλεύουμε για μετάλλιο».
Από την άλλη, ο Εργκίν Αταμάν θα περιμένει μέχρι και τα τελευταία λεπτά πριν το τζάμπολ να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο Τσέντι Όσμαν, που τραυματίστηκε στον προημιτελικό με την Πολωνία και δεν προπονήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Μιλώντας ενόψει του ματς, ο Τούρκος προπονητής ανέφερε: «Τώρα που έχουν απομείνει τέσσερις ομάδες, ο μόνος μας στόχος από εδώ και πέρα είναι το τρόπαιο. Είμαστε έτοιμοι. Δεν θα έχουμε διαφορετική στρατηγική. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο που παίζαμε μέχρι σήμερα».
Αναλυτικά όλη η φάση των νοκ-άουτ και ο δρόμος της Εθνικής
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Αρμάνι Μιλάνο έκλεισε τον Ντέβον Χολ με ένα «χρυσό» τριετές deal και πάει για τον μεγάλο στόχο της στο «4» που δεν είναι άλλος από τον Άλεκ Πίτερς – Τι ισχύει με τον Αμερικανό του Ολυμπιακού…
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν και το πρώτο με την Μπέτις – Οι παραβάσεις και τα ποσά που θα παρακρατηθούν