Ο έγκυρος Ρώσος ρεπόρτερ Αντρέι Πάνκοφ υποστηρίζει ότι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη υπογράψει στην «Ένωση» και μάλιστα είχε προσωπική συνομιλία με τον Μάρκο Νίκολιτς.
Λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα που ανέφερε πως η Λοκομοτίβ Μόσχας απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ, μια νέα εξέλιξη έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση για τον Ντμίτρι Μπαρίνοφ.
Ο έγκυρος Ρώσος ρεπόρτερ Αντρέι Πάνκοφ υποστηρίζει ότι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη υπογράψει στην «Ένωση» και μάλιστα είχε προσωπική συνομιλία με τον Μάρκο Νίκολιτς.
Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ακόμη ότι η Λοκομοτίβ απέρριψε προσφορά ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, καθώς η απαίτησή της φτάνει τα τέσσερα εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.
Η σχετική ανάρτηση:
Barinov has agreed on contract with AEK He already spoke with AEK coach Nikolic Loko rejected a verbal offer of €1,5m, as they demand about €4m Greeks haven’t returned to negotiations yet but consider doing so after 2nd leg vs Anderlecht (@andreypankovvv) https://t.co/xILrLOFCfzpic.twitter.com/iVti7QjL0D
Παράλληλα, τονίζεται πως οι δύο πλευρές αναμένεται να επανέλθουν σε συζητήσεις μετά τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Άντερλεχτ για τα playoffs του Europa League, ώστε να προχωρήσει η συμφωνία.