Ασταμάτητη η Τσέλσιστο London Stadium, πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League, καθώς «τσάκισε» 5-1 τη Γουέστ Χαμ για την πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό με τον Πακετά, όμως η αντίδραση των μπλε ήταν… καταιγιστική. Είναι χαρακτηριστικό οτι εκλεισαν το ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1), ενώ πετύχει και τα πέντε γκολ τους πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα! Έτσι έφτασαν με επιβλητικό τρόπο στην πρώτη τους νίκη στην Premiership και τους 4 συνολικά βαθμούς.
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Premier League:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η κορυφαία ποδοσφαιρίστρια όλων των εποχών, Αϊτάνα Μπονματί, θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής για το Μουντιάλ 2026 «παίζοντας μπάλα» από το studio, απ' όπου θα σχολιάζει τα παιχνίδια της Εθνικής Ισπανίας.
Ο Ντόντα Χολ έχει ντυθεί... Μιλουτίνοφ στα τελευταία παιχνίδια, με τον Αμερικανό να καταγράφει εξαιρετικά νούμερα στη στατιστική του απ' όταν ο Ολυμπιακός έντυσε στα «ερυθρόλευκα» τον συμπατριώτη του, Ταϊρίκ Τζόουνς.