Στη Μύκονο Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα προσκεκλημένοι του ζεύγους Θεοχαράκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε να ξεσκάσει για λίγο και αργά το απόγευμα άφησε την Αθήνα και έτσι ο πρώτος που θα μάθει από πρώτο χέρι τι είπαν με τον Αιγύπτιο πρόεδρο θα είναι κάποιος… συγγενής του Πέτρου του πελεκάνου.
Στη Μύκονο βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (20/08) ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προσκεκλημένος του μεγαλοεπιχειρηματία Τάκη Θεοχαράκη και της συζύγου του Νάντιας.
«Απαρνήθηκε» την Τήνο και πήγε στη Μύκονο
Έφτασε στο κοσμοπολίτικο νησί με πτήση της Aegean ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε φτάσει στη Μύκονο η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Πριν την άφιξή του στο νησί των ανέμων, στην Αθήνα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Σαΐντ Χουσεΐν Χαλίλ αλ-Σίσι και είπε να ξεσκάσει για λίγο αφού το ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη.
Σε οικογένεια κεντροδεξιών
Η οικογένεια Θεοχαράκη θεωρείται ότι πρόσκειται παραδοσιακά στην κεντροδεξιά. Ο ένας ανιψιός του Βασίλη Θεοχαράκη, ο Τάκης Θεοχαράκης, που έχει ενεργό ρόλο στον κλάδο των επιχειρήσεων του αυτοκινήτου έχει παντρευτεί την πολιτικό μηχανικό Νάντια Νικητέα, η οποία προέρχεται από παραδοσιακό φιλο-Σαμαρικό σόι της Μεσσηνίας.
Μετά την Τήνο και τα Χανιά είναι ο τρίτος προορισμός για το πρωθυπουργικό ζεύγος το φετινό καλοκαίρι.
Τα δύσκολα είναι μπροστά…
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε να ξεκουραστεί λίγο ακόμα πριν πάει στη ΔΕΘ, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Γνωρίζει καλά πως έχει μπροστά του ένα απαιτητικό διάστημα με τα σύννεφα πάνω από το Μαξίμου να έχουν πολλαπλασιαστεί μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και την πύρινη καταστροφή που βίωσε η χώρα μας.
- Ex Machina: Πόσο «επιστημονική φαντασία» είναι σήμερα η ταινία του 2014;
- Μπορούμε να «τεστάρουμε» τη μακροζωία σε 10 δευτερόλεπτα;
- Η Τζένιφερ Λόρενς αποκαλύπτει τον «μοναδικό» ρόλο που ήθελε και τελικά πήρε η φίλη της, Έμα Στόουν
- Ο θάνατος μιας ιδεολογίας: Μπορεί ο Τσαβισμός να επιβιώσει μετά την απαγωγή του Μαδούρο;
- Πούτιν, Σι και Τραμπ χωρίζουν τον κόσμο στα τρία
- Η συμφωνία ΕΕ-Mercosur και ο παράγοντας ανταγωνισμός στο πιάτο μας – Φτηνό κρέας, πικρή επίγευση
- Μπεν Χότζες: «Δεν πρόκειται να δούμε μια στρατιωτική εισβολή στη Γροιλανδία»
- Το ηλεκτρονικό εμπόριο έσπασε ρεκόρ στις ΗΠΑ – Τι ψώνισαν οι Αμερικάνοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)










































![Φορτηγό με συνθήματα για το Ιράν χτύπησε φιλομοναρχικούς διαδηλωτές στο Λος Άντζελες [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/photo-collage.png-14-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442