Ελληνική Κουζίνα: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
Την Κυριακή 3 Αυγούστου το νέο τεύχος της Ελληνικής Κουζίνας έρχεται μαζί με το ΒΗΜΑ και μας πάει για φαγητό στην πόλη και την εξοχή.
Ο Αύγουστος – ο μήνας της ανεμελιάς, των διακοπών και των γεύσεων που μυρίζουν ήλιο και αλμύρα – έρχεται γεμάτος γεύσεις και εικόνες στο νέο τεύχος της Ελληνικής Κουζίνας, που κυκλοφορεί την Κυριακή 3 Αυγούστου με την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

Με έμπνευση από τις πιο αυθεντικές ελληνικές καλοκαιρινές στιγμές, μαγειρεύουμε εύκολα, γρήγορα και νόστιμα, με απλά, εποχικά υλικά και συνταγές που θυμίζουν τα τραπέζια των παιδικών μας χρόνων σε εξοχικά και βεράντες Από πιάτα που ετοιμάζονται σε λιγότερο από 30 λεπτά μέχρι ένα παραδοσιακό φαγητό με ντομάτα και μελιτζάνα, που μαγειρεύει για εμάς η Μαρίνα Χρονά – αυτή τη φορά, απευθείας από την κουζίνα του σπιτιού της.

Δέκα διακεκριμένοι σεφ μάς αποκαλύπτουν τι βάζουν στο τάπερ της παραλίας και ποιες είναι οι γευστικές τους αναμνήσεις από τα καλοκαιρινά τραπέζια της παιδικής τους ηλικίας, ενώ δύο ειδικοί του ψαριού αναλύουν: ωμό ή ψητό – ποια είναι η καλύτερη γαστρονομική απόλαυση του καλοκαιριού;

Πέντε δημοσιογράφοι γράφουν με αγάπη για τη δική τους αγαπημένη ελληνική ταβέρνα – το σημείο αναφοράς κάθε ελληνικού καλοκαιριού.

Ταξιδεύουμε στη Νάξο και την Αμοργό και ανακαλύπτουμε τη γαστρονομία των Κυκλάδων μέσα από πρόσωπα, ιστορίες, τοπικά εδέσματα και τα καλύτερα εστιατόρια των νησιών.
Γλυκά και σαλάτες με τα πιο λαχταριστά φρούτα του Αυγούστου, δροσερά ποτά με new age ρετσίνες και Ζακυνθινές Βερντέες καθώς και γευστικές βόλτες στα νέα στέκια της Αθήνας συμπληρώνουν το πιο νόστιμο τεύχος του καλοκαιριού.

Με βανίλια υποβρύχιο, λουκουμά παραλίας και ψητό καλαμπόκι με αλάτι αυτός ο Αύγουστος θα γεμίσει με γεύσεις, εικόνες και αναμνήσεις.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Κυκλοφορεί στις 3 Αυγούστου με το ΒΗΜΑ
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
- Capital Economics: Οι πέντε κίνδυνοι για την οικονομία το 2026 – Η πραγματική δύναμη ανατροπής
- Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει την εξυπηρέτηση πελατών
- Παράνομη διακίνηση ζώων συντροφιάς: Πλαστά διαβατήρια, εικονικοί ιδιοκτήτες και 488 υποθέσεις μέσα σε δύο χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442