Οι μουσικοί του δρόμου στη σκηνή του Παλλάς
Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2025, το Θέατρο Παλλάς μετατρέπεται σε παλιά αθηναϊκή μπουάτ και φιλοξενεί στη σκηνή του τους «μουσικούς του δρόμου».
Από τις ωραιότερες εικόνες του αστικού τοπίου, τα σημεία εκείνα στα οποία, κάποιοι καλλιτέχνες μοιράζονται με τη μουσική τους, συναισθήματα με τους διερχόμενους. Τα μουσικά στολίδια της πόλης, «οι μουσικοί στο δρόμο» ή «οι αρτίστες του δρόμου», λειτουργούν σε μία απόλυτα ελεύθερη σκηνή, γλυκαίνοντας τις καρδιές και ομορφαίνοντας το τοπίο. Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2025, το Θέατρο Παλλάς μετατρέπεται σε παλιά αθηναϊκή μπουάτ και φιλοξενεί στη σκηνή του τους «μουσικούς του δρόμου», σ’ ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, τότε που όλα ήταν πιο αγνά και ο ρομαντισμός είχε έναν μοναδικό τρόπο να εκφράζεται.
Δεν είναι λίγοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ξεκίνησαν την καριέρα τους, κυριολεκτικά παίζοντας στο δρόμο, καλλιτέχνες όπως, ο B.B. King και η Tracy Chapman, η Janis Joplin και ο Rod Stewart, ο Manu Chao, οι Maneskin και τόσοι άλλοι…
Η ομάδα του Παλλάς τιμά τους καλλιτέχνες που δίνουν ζωή στις γωνιές της πόλης και γεμίζουν τους δρόμους με μελωδίες, ρυθμούς και συναίσθημα. Τους αληθινούς ρομαντικούς της εποχής μας, εκείνους που μπορούν μοναδικά να αποτυπώσουν τους ήχους και τους στίχους του έρωτα, του χωρισμού, της ευτυχίας και της αθωότητας κάποιων άλλων καιρών, δημιουργώντας μια απίθανη σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων.
Οι μποέμ αυτοί καλλιτέχνες , η Έλενα Νάσιου, η Άρτεμις Κυριακοπούλου με την Εύη Λιπιάτου, η Sidοrela Sindy, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και ο Σωκράτης Χάρης, ανεβαίνουν στη σκηνή για να μοιραστούν την αυθεντικότητα, την ενέργεια και την ιστορία τους σ’ένα ταξίδι από το Γούναρη και τον Αττίκ, μέχρι το Μίκη Θεοδωράκη και το Μίμη Πλέσσα.
Τον καλλιτεχνικό συντονισμό και τη μουσική διεύθυνση αναλαμβάνει ο ταλαντούχος συνθέτης και μουσικός Βάιος Πράπας.
Το φθινόπωρο, στο θέατρο Παλλάς, έρχεται η γιορτή για τη δύναμη της τέχνης στην καθημερινότητα και είναι σίγουρο ότι η «καρδιά του δρόμου» θα χτυπήσει δυνατά με τους πιο αληθινούς ήχους της πόλης.
Ο Μάνος Χατζιδάκις έλεγε συχνά: «Δεν είμαι βέβαιος, εάν οι κυρίες που πάνε στην Φιλαρμονική και την Όπερα είναι καλύτερες από αυτές που δεν έχουν πάει ποτέ!»
Συντελεστές
Καλλιτεχνικός συντονισμός: Βάιος Πράπας
Τραγουδούν: Έλενα Νάσιου
Άρτεμις Κυριακοπούλου με την Εύη Λιπιάτου
Sidοrela Sindy
Άγγελος Αρχανιωτάκης
Σωκράτης Χάρης
Προπώληση εισιτηρίων στο inTickets.
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442