ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η γαλάζια μαφία προκαλεί σοκ – Ο «Φραπές» μετάνιωσε που δεν σκότωσε την Τυχεροπούλου
«Τι έχει να πει ο επικεφαλής της 'αριστείας' Κυρ. Μητσοτάκης όταν ακούει τον 'φραπέ' να έχει μετανιώσει που δεν δολοφόνησε (!) την πρώην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου του Οργανισμού και ειδική συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
«Η γαλάζια μαφία προκαλεί σοκ», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σχετικά με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον περιβόητο «Φραπέ» και όσα καταγράφηκαν στην ογκωδέστατη δικογραφία της ευρωπαϊκής εισαγγελίας.
«Τα νέα αποσπάσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας από τους διαλόγους που περιλαμβάνει η δικογραφία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
«Αισθάνεται περήφανος ο κ. Μητσοτάκης για τη συγκεκριμένη στιχομυθία;»
Ακολούθως επισημαίνει ότι, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη δικογραφία, ο περιβόητος «Φραπές» μετάνιωσε που «δεν δολοφόνησε την πρώην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου του Οργανισμού και ειδική συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας» Παρασκευή Τυχεροπούλου.
«Αλήθεια, τι έχει να πει ο επικεφαλής της ‘αριστείας’ Κυρ. Μητσοτάκης όταν ακούει τον ‘φραπέ’ να έχει μετανιώσει που δεν δολοφόνησε (!) την πρώην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου του Οργανισμού και ειδική συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας; Αισθάνεται περήφανος ο κ. Μητσοτάκης για τη συγκεκριμένη στιχομυθία μεταξύ του γαλάζιου κομματάρχη και υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης; Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συνομιλία πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2024 και όχι… το 1998», τονίζει.
Τέλος, αναφέρει πως «αυτό τον εσμό Μαφίας και γαλάζιου παρακράτους θέλει πάση θυσία να κουκουλώσει η κυβέρνηση, γι’ αυτό και επιδιώκει να αποφύγει την Προανακριτική Επιτροπή. Ό,τι κι αν κάνει όμως, η αλήθεια θα λάμψει».
Τι έλεγε στον διάλογο ο «Φραπές»
Σημειώνεται ότι, σε διάλογο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία και έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός «Open», ο «Φραπές», Γιώργος Ξυλούρης, μιλώντας με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ, επέμενε ότι θα πρέπει να λάβουν το 2024 την ίδια επιδότηση με τα προηγούμενα χρόνια
« 20, 21, 22, θα βεβαιώσει από τρεις χρονιές τα ίδια. Καταλαβαίνεις έτσι; Θα πάει βάση του Ηρακλείου. Τα ίδια, τι είχαμε, τι χάσαμε. Τέσσερις χρονιές από 120, 500 χιλιάρικα στα σπίτια μας. Δεν υπάρχουν δικαιώματα. Τελειώνουμε. Δηλαδή, αυτή η Τυχεροπούλου ρε μ@@@, αν την είχα σκοτώσει τώρα θα ήμουν έξω. Θα είχανε φάνει και κάνα 50αρι οι δικηγόροι και είμαστε εντάξει», τόνισε.
Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, δεν υπήρξε αντίδραση από τον συνομιλητή του «Φραπέ», με τον ίδιο να μην αντιδρά στη φράση που άκουσε.
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
- Θέλει τρόπο: Το μυστικό των επιτυχημένων ανθρώπων για να «πιάνουν» τους στόχους τους
- Capital Economics: Οι πέντε κίνδυνοι για την οικονομία το 2026 – Η πραγματική δύναμη ανατροπής
- Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει την εξυπηρέτηση πελατών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442