Ο Σέρχιο Πένια βρίσκεται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στην Αλιάνσα Λίμα μετά από μία δεκαετία.
Το απόγευμα της Τρίτης (8/7), ο Περουβιανός χαφ του ΠΑΟΚ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Αλιάνσα, με τα τοπικά ΜΜΕ να μεταδίδουν πως απομένουν μόνο τα τυπικά για την υπογραφή και την παρουσίαση του παίκτη.
Sergio Peña llegó a Matute para firmar su vínculo con Alianza Lima. Se han finalizado de forma exitosa los exámenes médicos. Se viene la rúbrica y sesión de fotos. pic.twitter.com/0reZxp6x3e
Το deal μεταξύ των δύο συλλόγων έκλεισε στις 300.000 ευρώ, με τον 28χρονο χαφ να υπογράφει, σύμφωνα με τους Περουβιανούς, τριετές συμβόλαιο. Ο Πένια μετακόμισε στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη, μετρώντας μόλις 5 συμμετοχές με τον «δικέφαλο του βορρά».
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».