EuroCup: Άρης και Πανιώνιος «έκλεισαν» θέση στη διοργάνωση της σεζόν 2025/26
Στο EuroCup της νέας σεζόν θα συμμετάσχουν ο Άρης, αλλά και ο Πανιώνιος.
Η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση στο EuroCup, καθώς την νέα σεζόν θα συμμετάσχουν ο Άρης αλλά και ο Πανιώνιος.
Πρόκειται για την τρίτη διαδοχική χρονιά που ο Άρης θα δώσει το «παρών» στην διοργάνωση, ενώ ο Πανιώνιος θα συμμετάσχει στο EuroCup, μετά από δώδεκα χρόνια.
Ο φάκελος του Αρη για το EuroCup και ο Πανιώνιος
Ο Άρης είχε καταθέσει εδώ και μέρες φάκελο στην Euroleague Basketball, για την συμμετοχή στην διοργάνωση και ως εκ τούτου θα βρίσκεται για τρίτη σερί σεζόν στο EuroCup.
Αναφορικά με τον Πανιώνιο, υπήρχε ανάλογο ενδιαφέρον από τους Νεοσμυρνιώτες για την επιστροφή στην Ευρώπη καθώς είχαν καταθέσει και εκείνοι φάκελο συμμετοχής που έγινε αποδεκτός και έτσι θα γραφτεί το «come back» του «Ιστορικού» στις μεγάλες διοργανώσεις.
- Πώς θα παίξει ο Άρης στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό
- Πότε θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού Αγίου Δημητρίου σε «Γιώργος Πρίντεζης»
- Η ειδική συμφωνία του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν για τον Τζόουνς – Γιατί δεν παίζει στο Βελιγράδι
- Σέρβος πολίστας τα… έβαλε με Έλληνα διαιτητή: «Υπάρχει θεός και βλέπει»
- Τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό στο «4»: Ο «ντεφορμέ» Μήτογλου, ο Χουάντσο και ο… Χέιζ-Ντέιβις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/1): Δράση με Εθνική πόλο και τελικό Super Cup στο βόλεϊ
- Αλμέιδα: «Τι να κάνω, να αρχίσω να κλαίω;»
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442