Και επίσημα εποχή Νίκολιτς στην ΑΕΚ, που θα οδηγήσει το Δικέφαλο τα επόμενα 2 χρόνια. Παράλληλα τρέχουν τα μετεγγραφικά σε όλες τις ομάδες, ενώ την άλλη εβδομάδα ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης θα μάθουν τους πρώτους αντιπάλους τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα
Στο μπάσκετ και στον κόουτς της Χαποέλ Δημήτρη Ιτούδη, που είδε από την Αθήνα το συγκρότημα κατοικιών που μένει να γίνεται στόχος της Ιρανικής πυραυλικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση του Γκραντ, ενώ σήμερα συμπληρώνονται 38 χρόνια από το θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ του 87.
Στο Βόλεϊ και στο Γκόλντεν Λιγκ 2η αγωνιστική εβδομάδα για την εθνική ανδρών που συνέχισε με νίκη και επί των Σκοπίων. Οι διεθνείς έχοντας κερδίσει Πορτογαλία και Ισπανία στην Άρτα, μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα επιβλήθηκε άνετα με 3-0 σετ (25-22, 25-21, 25-20) και έκανε το 3 στα 3, ενώ αύριο αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Λετονία. 18 πόντους είχε ο Μούχλιας, 11 ο Ανδρεόπουλος, και εξαιρετικό μπλοκ με 9 συνολικά, τα 5 από τον Μούχλια.
Οι γυναίκες στην 3η αγωνιστική έχασαν εχθές με 3-2 από τη Σλοβενία, αλλά σήμερα ήταν πολύ καλύτερες από την Ισπανία και κέρδισαν με 3-1 σετ (25-16, 28-30, 25-19 και 25-22). 24 πόντους είχε η Ανθούλη, 17 η Μπακοδήμου. Ήταν η 2η συνολικά νίκη με τα κορίτσια να φτάνουν τους 8 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην μέση του πίνακα.
Δράση και συγκίνηση υπόσχεται και το γκραν πρι της φόρμουλα 1 που φιλοξενείται το διήμερο στον Καναδά. Στις 11 ολοκληρώνονται οι κατατακτήριες, ενώ όπως φάνηκε στα ελεύθερα δοκιμαστικά, οι πιλότοι οδηγούν στο όριο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,