Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή βρίσκεται μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την Τρίτη (10/6) στις 19:30 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, την οποία υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για τον τέταρτο τελικό της Handball Premier (τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν), με στόχο το 3-1 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου.
*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
«Με στήριγμα τον κόσμο μας, συγκέντρωση και άμυνα»
Δηλώσεις:
Νίκος Λιάπης: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά των τελικών μέσα στην έδρα μας, με τον κόσμο στήριγμα μας. Θεωρώ θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο η άμυνα και η συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
LIVE: Βόλος – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βόλος – Παναιτωλικός για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου φρόντισε να κάνει γνωστές τις προθέσεις του, αναφορικά με το μέλλον του στο Emirates και τώρα το μπαλάκι είναι στην διοίκηση των «κανονιέρηδων»