Πρωταθλητής στο Roland Garros με επική ανατροπή ο Αλκαράθ (3-2, vid)
Ο Κάρλος Αλκαράθ κατάφερε να φτάσει σε μια μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ και με 3-2 σετ κατέκτησε το δεύτερό του συνεχόμενο Roland Garros.
Αν και βρέθηκε πίσω με δύο σετ και χρειάστηκε να σώσει τρία match points, ο Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να νικήσει τον Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Γιανίκ Σίνερ, σε έναν συγκλονιστικό τελικό.
Έτσι σε ηλικία μόλις 22 ετών, κατέκτησε σήμερα (8/6) τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο του στο Roland Garros.
Ο Αλκαράθ επικράτησε μετά από 5 ώρες και 29 λεπτά – στον μεγαλύτερο σε διάρκεια τελικό στην ιστορία του τουρνουά στην Open Era – με 4-6, 6-7 (4), 6-4, 7-6 (7/3), 7-6 (10/2), στο κεντρικό κορτ «Φιλίπ Σατριέ».
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για τη Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).