ΟΑλκίνοος Ιωαννίδης επανενώνει την μπάντα του αυτό το καλοκαίρι και είναι έτοιμος να γιορτάσει είκοσι πέντε χρόνια από την ηχογράφηση του live album «Εκτός Τόπου και χρόνου».
Η μεγάλη συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού τη Δευτέρα 9 Ιουνίου
Κάνοντας στάση στο Rockwave Festival στην Αθήνα, οι Μιλτιάδης Παπαστάμου στο ηλεκτρικό βιολί, Σταύρος Λάντσιας στα πλήκτρα, Γιώτης Κιουρτσόγλου στο μπάσο, Μιχάλης Καπηλίδης στα τύμπανα και Αλκίνοος Ιωαννίδης στην ηλεκτρική κιθάρα και τη φωνή παρουσιάζουν μια συναυλία- γιορτή γεμάτη συναίσθημα και δύναμη, μέσα στα δύσκολα της εποχής. Μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που έχουμε όλοι ανάγκη.
«Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε μαζί ξανά γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε», λένε στο σημείωμα τους οι συντελεστές.