Μετά από δύο ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Αγγελόπουλων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και αυτό που προέκυψε είναι πως οι τελικοί του πρωταθλήματος θα συνεχιστούν κανονικά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τρίτος τελικός θα γίνει την Παρασκευή (6/4) στις 21:00, ο τέταρτος την Κυριακή (8/6) και ο πέμπτος εφόσον χρειαστεί την Τρίτη (10/6). Με την ελπίδα βέβαια ότι όλα θα κυλήσουν πλέον ομαλά και δεν θα υπάρξουν άλλα απρόοπτα.
Στο υπουργείο βρέθηκαν επίσης για τον Ολυμπιακό ο Sports Director Χρήστος Μπαφές, o General Manager Νίκος Λεπενιώτης, η υπεύθυνη επικοινωνίας Τζένη Γραβιά και ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ, Παύλος Αδάμος.
Κατά την αποχώρησή τους από το γραφείο του κ. Βρούτση οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δήλωσαν:
«Η βούληση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη, θέλει το πρωτάθλημα να συνεχιστεί και να τελειώσει. Η κυβέρνηση έδειξε σοβαρή διάθεση να γίνουν τομές που θα βοηθήσουν για να μην επαναληφθούν τα πράγματα που μας έφεραν εδώ σήμερα.
Οι δηλώσεις των Προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός , Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, μετά τη συνάντησή τους με τον Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση.#OlympiacosBCpic.twitter.com/bYOVRdGKkL
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα. Υπήρξαν εντάσεις μεταξύ μας, αλλά σε καλό κλίμα και συμφωνήσαμε. Στη συνάντηση αναλύθηκαν όλα τα θέματα, είναι ξεκάθαρη η βούληση.
Υπάρχει και η ατομική ευθύνη, ο καθένας ιδιοκτήτης έχει και τη δική του ευθύνη, πιστεύουμε ότι θα συνεχιστούν οι τελικοί».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει ένα απίθανο σερί νικών επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια, ενώ συνολικά υπέρ του -και με μεγάλη διαφορά- είναι η παράδοση των αναμετρήσεων με τους «πράσινους» στην κορυφαία διοργάνωση.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής (21:15) τον Ολυμπιακό σε ένα κρίσιμο ντέρμπι «αιωνίων» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.