Βρούτσης: «Δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια και το ευ αγωνίζεσθαι από τους ιδιοκτήτες»
Ο Γιάννης Βρούτσης μίλησε για τα όσα προέκυψαν από τις συναντήσεις του με Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, συναντήθηκε κατά σειρά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καταλήγοντας πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά.
Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησής του με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιάννης Βρούτσης αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν και μεταξύ άλλων τόνισε πως «Δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια και το ευ αγωνίζεσθαι».
Όσα είπε ο Γιάννης Βρούτσης μετά τις συναντήσεις:
«Ευχαριστούμε θερμά τις διοικήσεις των δύο ιστορικών ομάδων και προσωπικά τους ιδιοκτήτες για τη θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα.
Προτεραιότητα είναι η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος σε ασφαλές κλίμα. Περάσαμε τον κάβο. Δόθηκαν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια και το ευ αγωνίζεσθαι. Και οι δύο πλευρές εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442