Γιαννακόπουλος: «Ο υπουργός πρότεινε μια πολύ καλή λύση, πρέπει το πρωτάθλημα να τελειώσει μέσα στα γήπεδα» (vid)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το γραφείο του Γιάννη Βρούτση και φεύγοντας έδωσε το στίγμα του με μία λιτή δήλωση.
Κάτι λιγότερο από 1,5 ώρα κράτησε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.
Κατά την αποχώρησή του από το γραφείο του Υπουργού ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το ραντεβού και αισιόδοξος ότι οι τελικοί θα συνεχιστούν.
Όσα είπε ο Γιαννακόπουλος:
«Είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνάντηση, όλα πήγαν καλά. Θεωρώ ότι ο Υπουργός πρότεινε μια πολύ δίκαιη λύση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρέπει το πρωτάθλημα να τελειώσει στα γήπεδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ».
Δείτε το βίντεο της αποχώρησης του Γιαννακόπουλου από το Υπουργείο:
- Λιονέλ Μέσι: Ο παίκτης του αιώνα – Όλα τα ρεκόρ (pics, vids)
- Ισπανία – Αργεντινή σε έναν ιστορικό τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
- Αγγλία – Αργεντινή 1-2: Θρίαμβος της αλμπισελέστε και μυθική πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ (vid)
- Έπος: Δεύτερη ασίστ ο Μέσι, γκολ ο Λουτάρο και ολική ανατροπή! (vid)
- Γκολάρα του Έντσο Φερνάντες και 1-1 η Αργεντινή! (vid)
- Ο Γκόρντον άνοιξε το σκορ για την Αγγλία! (vid)
- Ο Κολίνα απάντησε στον Ντεσάν: «Σίγουρα ο διαιτητής ήταν υψηλού επιπέδου»
- Έσκασε το «μπαμ» στη Euroleague: Επίσημα στη Ζαλγκίρις ο Βαλαντσιούνας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442