Καιρός: Καλό μήνα με άνοδο της θερμοκρασίας – Βροχές και καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά - Ο καιρός έως την Πέμπτη σύμφωνα με την ΕΜΥ
Παραμένει άστατος ο καιρός την Κυριακή, με νεφώσεις, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι σε Κρήτη και Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα θα σχηματιστούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 27 με 28 και τοπικά στα δυτικά τους 29 βαθμούς, στο Αιγαίο τους 26 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν στα ορεινά τοπικές βροχές ή όμβροι.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν στα ορεινά τοπικές βροχές ή όμβροι.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση απο το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη αρχικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από τις μεσημβρινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση απο το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων και βελτίωση μετά το μεσημέρι.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν στα ορεινά τοπικές βροχές ή όμβροι.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν, οπότε είναι πιθανό στα δυτικά και βόρεια να βρέξει για λίγο.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός τη Δευτέρα
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 28 με 30 βαθμούς και νησιά του Αιγαίου τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός την Τρίτη
Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά με μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα κεντρικά και νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο.
Ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη
Γενικά αίθριος καιρός. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά με πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο και θα κυμανθεί σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά.
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)










![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-109x85.jpg)























![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)

























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442