Με 19 γκολ σε 12 αγώνες, η Ίντερ γράφει μια εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πορεία, συνδυάζοντας σταθερότητα στην άμυνα και κυνισμό στην επίθεση στο UEFA Champions League
Η Ίντερ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή πορεία στο UEFA Champions League 2024–25, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, οι «νερατζούρι» σημείωσαν συνολικά 19 γκολ σε 12 αγώνες, με μέσο όρο 1,59 γκολ ανά παιχνίδι .
Φάση Ομίλων
Ίντερ – Ερυθρός Αστέρας 4–0: Η Ίντερ ξεκίνησε δυναμικά τη φάση των ομίλων με μια ευρεία νίκη, όπου ξεχώρισαν οι Τσαλχάνογλου, Αρναούτοβιτς, Λαουτάρο Μαρτίνες και Ταρέμι.
Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ 0–1: Ο Μάρκους Τουράμ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, εξασφαλίζοντας τη νίκη για την Ίντερ.
Ίντερ – Άρσεναλ 1–0: Ο Τσαλχάνογλου σκόραρε με πέναλτι, δίνοντας στην ομάδα του μια σημαντική νίκη απέναντι στους «κανονιέρηδες».
Ίντερ – Λειψία 1–0: Ένα αυτογκόλ του Λουκέμπα χάρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Ίντερ στη φάση των ομίλων.
Λεβερκούζεν – Ίντερ 1–0: Η μοναδική ήττα της Ίντερ στη φάση των ομίλων, με την ομάδα να μην καταφέρνει να σκοράρει.
Σπάρτα Πράγας – Ίντερ 0–1: Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πέτυχε το νικητήριο γκολ, ολοκληρώνοντας τη φάση των ομίλων με θετικό πρόσημο για την Ίντερ.
Φάση των 16
Φέγενορντ – Ίντερ 0–2: Οι Τουράμ και Μαρτίνες σκόραραν, δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στην Ίντερ.
Ίντερ – Φέγενορντ 2–1: Ο Τουράμ και ο Τσαλχάνογλου (με πέναλτι) σφράγισαν την πρόκριση στα προημιτελικά.
Προημιτελικά
Μπάγερν Μονάχου – Ίντερ 1–2: Ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Μπέντζαμιν Παβάρ πέτυχαν τα γκολ της νίκης για την Ίντερ.
Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου 2–2: Η Ίντερ εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά με συνολικό σκορ 4–3, χάρη στα γκολ των Μαρτίνες και Παβάρ.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.