Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Copa del Rey επικρατώντας με 3-2 στην παράταση χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ζουλ Κουντέ λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα πέναλτι.
Όπως ήταν λογικό, η κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου και ειδικά απέναντι στους «μερένγκες»… τρέλανε τους παίκτες του Χάνσι Φλικ οι οποίοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τον Λαμίν Γιαμάλ να είναι στο επίκεντρο.
Ο σταρ των Καταλανών τα… έδωσε όλα και οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω του επιλέγοντας μάλιστα να φορέσει δύο ζευγάρια γυαλιά στο κεφάλι του, όπου σε συνδυασμό με το ξανθό μαλλί έφερε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Δείτε τις εικόνες με τον Γιαμάλ:
Lamine Yamal dancing while wearing two pairs of glasses after winning the Copa del Rey 😂🕺 pic.twitter.com/8aoF4wrjU3
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Ο Λανουά δίνει το κακό παράδειγμα στους διαιτητές αφού σταμάτησε τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων, ενώ οι ρέφερι πρέπει να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις στο χορτάρι και ως VAR