To «ελληνικό» μήνυμα της Ρεάλ για την ανατροπή με την Άρσεναλ (vid)
Η Ρεάλ ρώτησε την τεχνητή νοημοσύνη, να μεταφράσει σε όσες γλώσσες γίνεται, μια φράση που δίνει το σύνθημα για την ανατροπή και η πρόταση γράφτηκε και στα ελληνικά.
Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο «Μπερναμπέου», για το δεύτερο ματς των προημιτελικών του Champions League, με τη «Βασίλισσα» να στοχεύει στην ανατροπή του εις βάρους της 3-0 του Λονδίνου.
Λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, οι «μερένγκες» προχώρησαν σε μια πρωτότυπη ενέργεια. Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι ζήτησαν από το Chat Gpt, να μεταφράσει τη φράση «90 λεπτά στο Μπερναμπέου είναι πολύ μεγάλος χρόνος» σε όσες γλώσσες μπορεί.
Η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης μετέγραφε το σύνθημα ανατροπής σε 20 γλώσσες, μεταξύ των οποίων είναι και τα ελληνικά.
Όλοι στη Ρεάλ πιστεύουν στην ανατροπή, καθώς το έχουν πραγματοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Αν οι «μπλάνκος» καταφέρουν να γυρίσουν την κατάσταση θα γράψουν ακόμη μία «χρυσή» σελίδα στην ιστορία τους.
Η αναμέτρηση των Μαδριλένων απέναντι στους «κανονιέρηδες» είναι προγραμματισμένη σήμερα (16/4), στις 22:00.
Η πρόταση θα συζητηθεί στη ΓΣ του επόμενου μήνα. Η Premier League πρωτοστατεί, όμως οι λίγκες και οι φορείς που πιέζουν είναι 25 και τονίζουν ότι θέλουν τον κανονισμό για την προστασία των παικτών
Μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου Betsson, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο τι θα προσφέρει ο Κόρι Τζόσεφ στους «ερυθρόλευκους».
Η ΑΕΚ είχε έξι διψήφιους σκόρερ με τον Γκρέι που είχε 15 και τους Μπάρτλεϊ - Μπράουν που είχαν από 15 να είναι οι τρεις πρώτοι κι έτσι νίκησε σχετικά εύκολα τον Κολοσσό Ρόδου στην έδρα της.
Με τον Άλεκ Πίτερς να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση σκοράροντας 29 πόντους και τον Κόρι Τζόσεφ να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Περιστερίου με 94-71.